Completeaza chestionarul nostru legat de noua realitate de la birouri si ce masuri sunt necesare pentru revenirea in siguranta la birouri

 

Contextul actual a schimbat dinamica de pe piața muncii, printr-o digitalizare accelerată și neașteptată. Revenirea la birou trebuie să ia în considerare necesitatea acestui lucru, printr-o analiză multidisciplinară, cât și regândirea spațiului de lucru. Acesta trebuie să fie sigur și eficient, iar pentru asta este nevoie de o abordare pe termen scurt, dar și una holistică, cu efecte pe termen lung.


Ne vei ajuta astfel sa intelegem interesul fata de masurile necesare pentru revenirea in siguranta la birouri, cum poti reamenaja biroul astfel sa minimizezi riscul de inbolnavire a colegilor. Vrem sa te ajutam cu sfaturi din partea unor experti in design si amenajari interioare.

 

Completand acest chestionar vei avea acces pe langa eBook-ul legat de Birourile Viitorului la inca 3 ebook-uri cu sfaturi si sugestii legate de amenajarea si adaptarea birourilor la noua realitate si intoarcearea in siguranta la birouri.

CHESTIONARE DESPRE REVENIREA IN SIGURANTA LA BIROU

powered by Typeform

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate