NOV 26, 2020

Tips and Tricks: Amenajarea balconului în 2020

Atunci cand vine vorba despre amenajarea apartamentului, balconul este deseori lasat pe ultimul loc, fiind considerat o incapere mai mult pentru depozitare! Anul acesta, importanța banconului a crescut, norocoșii care se bucură de un balcon pot face din aesta de la un birou funcțional până la un spațiu de relaxare excelent.

 

Cum arată balconul tău in anul 2020?

 

2020 a adus schimbări majore în viața noastră, de la felul cum ne comportăm sicial până la felul cum muncim și ne amenajăm spațiul casei. De la spațiu ignorat, în care depozitai obiectele pe care le foloseai mai rar sau în care usuai haine, balconul s-a transformat într-un un loc mult mai des folosit, în care poți avea parte de momente deosebite, poate chiar într-o cameră în toată regula. Mai ales în această perioadă, cum mulți au lucrat de acasă, norocoșii care se bucură de un balcon închis și-au putut organiza un birou complet funcțional, eventual chiar cu priveliștea pe care nu o au la job. 

Noblesse Group a selectat pentru tine câteva idei de amenajare a balconului, care te vor ajuta, indiferent de spațiul de care dispui. Ar trebuie în primul rând să urmezi câteva principii de amenajare pentru spațiile mici: folosirea zonelor verticale pentru depozitare sau decorare, alegerea unui mobilier modular și a pardoselii, care necesită mare tenție pentru că poate încărca spațiul foarte tare dacă nu alegi ceva cât mai simplu.

 

În cazul în care vrei ca balconul tău să devina o extensie a casei și să fie cât mai confortabil, trebuie să optezi pentru decorațiuni și accesorii textile cum ar fi covorașele, pernele și paturile. De asemenea corpurile de iluminat pot transforma acest spațiu într-un mic refugiu pentru tine.

 

Amenajarea balconului în 2020 poate fi o provocare creativă și plăcută pentru tine! Daca vrei să îl transformi într-o oază de poveste, sau îți dorești un spațiu extra pentru depozitare, Noblesse Grup are soluțiile necesare pentru îndeplinirea dorințelor tale, Noblesse îți recomandă să folosești două metode simple și rapide de desing interior pentru a-ți crea o încăpere conform nevoilor tale.

Subiecte din acest articol:

  1. Trenduri de design interior 2020
  2. O oaza de verdeata la tine acasa
  3. Spatii de depozitare folosite

Dacă ai nevoie de indicații de specialitate din partea unui expert, poți accesa 30 de minute de consultanță gratuită pentru design interior, cu Loredana Preda - CEO Noblesse Group. Accesează consultanță gratuităDacă vrei mai multe detalii despre regulile de design interior astfel încât să îți amenajezi tu singur spațiul, atunci vezi care sunt sfaturile experților oferite în noul nostru ebook - Îl poți descărca aici

Un balcon poate fi de două feluri: deschis sau închis, iar aceasta caracteristica influențează considerabil și semnificativ amenajarea acestuia.

 

Balconul deschis este unul dintre cele mai des întâlnite forme de structurare ale unui astfel de spațiu. Balconul de tipul deschis poate fi destul de ușor de amenajat, însă ar trebui să acorzi atenție detaliilor, întrucât, dacă în perioada anotimpurilor calde va fi un loc numai bun pentru a îți bea cafeaua dimineața sau pentru a te relaxa după o zi obositoare de muncă, privind apusul, odată cu venirea toamnei și mai ales în timpul iernii s-ar putea să ai ceva probleme cu păstrarea curațeniei pe balcon, dar și în ceea ce privește protejarea corpurilor de mobilier existente sau a altor decorațiuni. Din acest motiv, dacă balconul locuinței tale este deschis, ar trebui sa eviti mobilierul din lemn sau, dacă îți dorești totuși astfel de componente ar trebui să alegi materiale rezistente, bine întreținute, pe care să nu le expui prea mult condițiilor meteo nefavorabile. Indicat ar fi să optezi pentru mobilier, elemente de decor și alte obiecte pe care le consideri necesare amenajării acestui spațiu confecționate din materiale solide și rezistente.

1. Trenduri de design interior 2020

Materiale naturale sunt din nou in atentia designerilor de interior in 2020, piatra, lemnul, impletiturile si plantele de interior sunt combinatia ideala de a va conecta mai bine cu natura.  Lemnul a fost si va fi mereu prezent in amenajarile de interior in mobilier sau in decoratiuni, chiar si in corpurile de iluminat, este un material care poate fi folosit foarte usor si care este de mare impact, el va aduce mereu caldura unui spatiu.

Indiferent de stilul de design interior pe care il abordezi fie el clasic sau modern, pernele si ghivecele cu flori nu trebuie sa lipseasca din amenajarea balcunului tau, ele vor infrumuseta si vor da viata instant incaperii, transformandu-l intr-o oaza de relaxare, perfecta pentru a-ti servi cafeaua de dimineata sau pentru a lucra de acasa.

În cazul în care vrei ca balconul tău să devina o extensie a casei și să fie cât mai confortabil, trebuie să optezi pentru decorațiuni și accesorii textile cum ar fi covorașele, pernele și paturile. De asemenea, corpurile de iluminat pot transforma acest spațiu într-un mic refugiu pentru tine.

Amenajarea balconului în 2020 poate fi o provocare creativă și plăcută pentru tine! Dacă vrei sa îl transformi într-o oaza de poveste, sau îți dorești un spațiu extra pentru depozitare, îți vom prezenta doua metode simple și rapide de desing interior pentru a-ți crea o încăpere conform nevoilor tale.

Vrei să afli mai multe despte regulile de desing interior din ebook-ul nostru?

Ai totul, doar la un click distanță!

Să investești într-o casă nu e o decizie ușoară! Mai ales când urmărești confortul ridicat al familiei! Fie că vrei să îți cumperi o casă sau vrei să îți construiești una trebuie să știi că investiția nu se oprește la achiziția imobilului. Acest eBook este un ghid cu sfaturi și pași de urmat de la experți care te va ajuta să aduci la realitate casa ta de vis

2. O oază de verdeață la tine acasă

Dacă vrei să-ți construiești un mic spațiu verde poți opta chiar și pentru crearea unui perete viu cu plante curgătoare și ierburi cățărătoare.

În cazul în care îngrijirea plantelor nu e punctul tău forte, poți opta chiar pentru câteva plante artificiale – alege însă modele de calitate, care replică foarte bine, așa cum le-am ales și noi în colecția noastră.

Un balcon închis este mai puțin pretențios deoarece ai mai puține restricții în a-ți alege mobilierul pe care îl dorești. Trebuie doar să ții cont de dimensiunea balconului, stilul preferat și scopul pe care vrei să-l aibă

3. Spații de depozitare folosite în decorarea balconului

 

Cum combini utilul cu placutul? Balconul poate fi amenajat și organizat pentru a deveni locul ideal de depozitare dar și un loc unde te poți relaxa în timpul liber.

 

În funcție de nevoile și gusturile tale, îl poți transforma într-o debara, în care să depozitezi lucrurile, folosind dulapuri și etajere în ambele margini ale balconului, iar în loc de o bancuță sau un scaun, poți folosi o cutie peste care să pui niște perne comode, ca să te poți bucura alături de familie sau de prieteni de spațiul oferit de balcon.

 

De asemenea trebuie să fim foarte atenți cum alegem decorațiunile pentru balcon, deoarce au un rol foarte important în amenajarea lui. Acestea pot da culoare sau pot da un plus de frumusețe încăperii.

 

Noblesse Group are o gama larga de colectii din care te poti insipira sa iti amenajezi balconul in 2020.

Dimensiunea sau marimea unui balcon este extrem de importantă pentru a-l amenaja într-un mod cât mai corespunzător și potrivit nevoilor tale.

Balcoanele mici reprezintă o adevărată provocare în ceea ce privește amenajarea, mai ales atunci când ai nevoie de un spațiu funcțional, dar și în cazul în care îți dorești un simplu loc în care să te relaxezi. Nu uita că este important să ții cont de dimensiunile încăperii și să alegi mobilierul și decorațiunile ideale, conform spațiului de care beneficiezi.  în ebook-ul nostru vei găsi câteva idei din care te poți inspira, Ai totul, doar la un click distanță! 

Vrei să afli mai multe despte regulile de desing interior din ebook-ul nostru?

Ai totul, doar la un click distanță!

Să investești într-o casă nu e o decizie ușoară! Mai ales când urmărești confortul ridicat al familiei! Fie că vrei să îți cumperi o casă sau vrei să îți construiești una trebuie să știi că investiția nu se oprește la achiziția imobilului. Acest eBook este un ghid cu sfaturi și pași de urmat de la experți care te va ajuta să aduci la realitate casa ta de vis

SHARE THIS


COMMENTS


Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate