Loredana PREDA

Expert in design interior si management strategic

Iti recomandam sa rezervi 30 de minute de consultanta gratuita cu Loredana Preda, probabil cel mai premiat expert in design si reamenajari interioare, care este dispusa sa-ti ofere sfaturi legate de cum poti sa-ti adaptezi spatiul, biroul si procesele interne pentru a reveni cu siguranta la birou

Despre Loredana


Antreprenor de succes in industriile creative si culturale, Loredana Preda fondeaza compania  Noblesse Group International  in 2002, creand de-a lungul timpului mai multe branduri  Noblesse Interiors , Studio Insign , Palatul Noblesse, Noblesse Academy si Asociatia cultural Noblesse. Acestea  activeaza in domeniile:  mobilier si decoratiuni, servicii de proiectare in design interior si arhitectura, evenimente corporate si artistice, proiecte culturale, academie de cursuri de dezvoltare personala si profesionala, promovand prin toate acestea un lifestyle plin de valoare.
 

Aceste branduri spun fiecare o poveste, nascute din pasiune, leadership vizionar, competenta managerială, dorința de dezvoltare continuă și dragostea de frumos, de cultură și istorie, impreuna dand nastere unui business de familie, menit a fi lasat mostenire.

 

Incepand cu 2012 a condus personal proiectul de consolidare si amenajare a Palatului Noblesse, implinindu-si viziunea si readucand la viata una dintre cele mai frumoase si reprezentative cladiri istorice ale Bucurestiului. Astazi aceasta este recunoscuta drept un concept unic si original, dedicat designului si arhitecturii, artelor, culturii, promovand valorile unui lifestyle autentic.

 

Pentru mai mult de 15 ani, CEO-ul companiei, Loredana Preda, este lider in domeniul Designului Interior. Sprijina si cultiva inspiratia designerilor din echipa sa, prin talentul si cunostintele in materie de tendinte internationale, design interior si arte. Loredana este responsabila pentru strategia si performanta intregului grup si valorifica cu o rara maiestrie echipa de designeri si arhitecti, inspirandu-i prin pasiunea si rafinamentul sau. Loredana este implicata intr-o varietate de initiative artistice, de design, culturale si educationale.

 • PREMIUL

  Boutique Award -The Most Office

 • PREMIILE

  Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards,competitie organizata de Build Magazine

   

  "Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards, organizat de publicatia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

 • NOMINALIZARI in anii 2012-2018

  The International Design and Architecture AwardsThe International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture 

  in cadrul German Design Awards, Dezeen Awards

PREMII SI RECUNOASTERI


Noblesse Group este membru al Asociatiei Internationale de Design Interior din Marea Britanie, alaturi de cele mai prestigioase birouri de arhitectura de interior din lume. Proiectele de design si reamenajari coordonate de Loredana Preda au beneficiat de numeroase premii in decursul timpului, printre care le mentionam pe cele de aici. Pentru lista completa a premiilor si nominalizarilor va recomandam sa accesati linkul de aici.

Ce spun CLIENTII?


Vezi o parte dintre testimonialele oferite de clientii Noblesse-Group si ale Loredanei Preda. Pentru mai multe testimoniale te invitam sa accesezi linkul de aici.

TESTIMONIAL

“Am incercat sa gasim un partener cu care sa ne intelegem… Am reusit cu echipa Noblesse Group sa facem acest lucru.”

 

 

 

Andreea Gheorghiu

Novotel Bucuresti

TESTIMONIAL

“As vrea sa va multumesc pentru profesionalismul si promtitudinea de care ati dat dovada in derularea contractului nostru. Nu in ultimul rand, va multumesc pentru creativitatea cu care ati realizat proiectul!”​

 

 

 

Dragos Purcarea

Bistro Jaeggi Sibiu

TESTIMONIAL

“Felicitari din toata inima! Cand am vazut ca proiectul arata impecabil, mi-au dat lacrimile. Am visat cu ochii deschisi la cum va fi conacul si e incredibil sa vad ca arata atat de aproape de cum mi-am imaginat, chiar mai bine decat in visurile mele! Felicitari inca o data! Sunteti exceptionali!”

Ovidiu Ciocan

Conac Sf. Sava Brancovici

TESTIMONIAL

“Am ales sa merg cu incredere in directia visurilor mele, care, datorita voua, devin realitate! Va multumesc pentru rabdare, timpul acordat si profesionalismul de care ati dat dovada! Mi-ati demonstrat ca sunteti nu doar o echipa frumoasa, ci o familie. Cu siguranta, sunteti singura mea alegere si pentru proiectele viitoare!”

Andreea Vlaicu

Hotel Boutique RoCoCo

Exemple din proiectele Loredanei


Iata cateva din proiectele de office derulate de Loredana Preda in ultima perioada. Pentru lista completa a proiectelor te rugam sa accesezi acest link.

Contact


Contacteaza-ne pe email!


Contacteaza-ne pe whatsapp!


Strada Sfintilor nr. 7, sector 2, Bucuresti.

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate