​Webinarul s-a desfășurat prin platforma zoom. Ai acces acum la înregistrarea webinarului. Poți revedea webinaru oricând.

Webinar Gigi Nacev

"AFACERI CLĂDITE SĂ REZISTE"


TOPICURI DE DISCUȚII

  • Starea de sănătate a firmei - Auditare internă permanentă

  • Analiză de risc

  • Planul A, Panul B și planul de criză

  • Criza emoțională 

  • Surse de finanțare

  • Digitalizare versus Socializare

DESPRE INVITAT

Consultant  în management strategic, managementul situațiilor de criză și strategii de business, are o experientă de 20 de ani de activitate în business.

 

Modul exemplificativ de expunere a ideilor de business, prin asocierea informaților teoretice cu experiențe reale, din propria activitate, aduc o consistentă valoare adaugată auditoriului și faciliteaza asimilarea ușoara a informațiilor. Autor al carții Școala de Afaceri alături de Călin Iepure, a fost un permanent promotor al dezvoltării unei generații tinere de antreprenori bazate pe principii profesionale. A participat ca speacker la mai multe ediții Business Days și a fost invitat în mai multe emiusiuni de televiziune, ca și specialist în business, precum: Digi 24, Pro Tv, B1 Tv. A acordat mai multe interviuri  în presa Wall Street, CPI.Imobiliare.ro, Opinia Timisoarei.

Vezi inregistrarea webinarului

Vezi prezentarea folosita in cadrul webinarului

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate