TEHNOLOGIILE INTERCONECTATE TRANSFORMĂ CONDUSUL ÎNTR-O EXPERIENȚĂ INCREDIBILĂ

TEHNOLOGIILE INTERCONECTATE TRANSFORMĂ CONDUSUL ÎNTR-O EXPERIENȚĂ INCREDIBILĂ

Tehnologiile de ultimă generație ne pot ajuta să avem o viață mai frumoasă și mai împlinită. Implementate la bordul unei mașini, ele ar trebui să ne ofere ajutor și să ne ghideze drumul către o călătorie mai sigură și mai plăcută. Tocmai de aceea, unii producători auto au realizat un sistem care înglobează, la bordul unui autovehicul, toate serviciile de conectivitate, navigație și divertisment. Iar interfața cu ecran tactil, funcționarea logică și ușurința utilizării te vor ajuta să simți că ești în control deplin pe tot parcursul călătoriei.

CUPRINS

1. Tehnologia On Call te conectează la mașina ta

2. Cu sistemul de navigație SENSUS ajungi unde dorești, în cel mai ușor mod posibil

3. Intellisafe Assist îți oferă o experiență de condus amplificată

4. Sisteme audio concepute pentru a însufleți muzica din difuzoare

Tehnologia On Call te conectează la mașina ta

Tehnologia On Call te conectează la mașina ta

Tehnologia On Call conectează aplicația mobilă, Wi-Fi-ul din mașină și toate serviciile care te ajută să economisești timp. Astfel, vei putea trimite cu ușurință o destinație sistemului de navigație, vei putea porni sistemul de climatizare înainte să ajungi în mașină sau vei putea închide sau deschide ușile cu ajutorul telefonului mobil sau al tabletei.

Dacă îi oferi acces la calendarul tău, aplicația On Call te va informa când e momentul să pleci și va trimite locul întâlnirii către sistemul de navigație al autovehiculului. Și, dacă, după întâlnire, ai uitat cumva unde ai parcat, nu-ți face griji: sistemul te va ajuta să-ți găsești mașina folosind harta din aplicație; în plus, poți folosi și luminile sau claxonul, pentru o localizare mai rapidă.

Mai mult, vei putea conecta sistemul automobilului la Internet și-i vei putea accesa aplicațiile prin crearea unei conexiuni cu propriul telefon; de asemenea, ai posibilitatea să creezi un hotspot Wi-Fi în mașină, la care poți lega până la opt dispozitive. Iar o conexiune constantă la Internet asigură și o actualizare periodică a hărților din sistemul de navigație.

Cu sistemul de navigație SENSUS ajungi unde dorești, în cel mai ușor mod posibil

SENSUS este un sistem de navigație complet integrat, ale cărei funcții au fost create astfel încât tu să ai parte atât de deplasări mai ușoare, cât și de o experiență de condus foarte plăcută. De exemplu, funcția Send to Car îți permite să trimiți destinații direct către mașina ta fie din browser, fie din aplicația On Call.

Sistemul de navigație SENSUS îți oferă, de asemenea, acces la servicii și la aplicații legate de navigație, care te ajută să găsești experiențe noi și locuri noi de parcurs, într-un mod intuitiv și foarte ușor de înțeles. Cu ajutorul lui, poți găsi și plăti ușor parcările, poți trimite destinații către familie sau prieteni, pentru a vă putea întâlni direct acolo sau poți găsi cele mai bune cafenele, muzee sau alte atracții.

Intellisafe Assist îți oferă o experiență de condus amplificată

IntelliSafe Assist include o suită de funcții care oferă un nivel ridicat de asistență colaborativă, convenabilă și inteligentă pentru condițiile de trafic de zi cu zi. Mai mult, ele sunt menite să diminueze oboseala și să te ajute să te concentrezi asupra plăcerii de a conduce.

Funcția Pilot Assist este proiectată pentru a reduce gradul de solicitare al șoferului în situații de condus obositoare și te ajută să controlezi mai bine viteza de deplasare, distanța și poziția pe banda de drum. De asemenea, în eventualitatea unei coliziuni, oferă performanțe îmbunătățite la virarea și la frânarea în caz de urgență. Pilot Assist funcționează până la viteze de 130 de km/h și este desosebit de utilă pe autostradă, unde contribuie la reducerea efortului necesar în timpul deplasării la viteze mari.​

Adaptive Cruise Control te ajută să menții distanța prestabilită în raport cu vehiculele din față la viteze de până la 200 de km/h. Mai întâi, selectezi viteza de deplasare și distanța pe care vrei să o păstrezi; apoi, când senzorii radar detectează un vehicul mai lent în față, viteza va fi adaptată automat la cea a vehiculului respectiv; când șoseaua se eliberează, mașina ta va reveni la viteza selectată inițial. Astfel, Adaptive Cruise Control reduce oboseala la volan în condiții dificile de condus și oferă o experiență de condus mai relaxantă.

Iar dacă tehnologia Adaptive Cruise Control este dezactivată și un vehicul din față este prea aproape, funcția Distance Alert activează o atenționare pentru a menține o distanță adecvată.

Sisteme audio concepute pentru a însufleți muzica din difuzoare

Dacă vrei să ai o experiență acustică de neegalat la bordul mașinii tale, mai jos îți prezentăm unele dintre cele mai bune opțiuni disponibile pe piață la acest moment.

Sistemul Bowers & Wilkins oferă o experiență muzicală completă - cu redare fidelă, o calitate superioară și cea mai recentă tehnologie audio. Sistemul a fost dezvoltat ca o parte integrantă a designului cabinei, cu difuzoare de ultimă generație poziționate cu precizie. Creat pentru a oferi o experiență acustică realistă și imersivă, Bowers & Wilkins e format dintr-un amplificator cu 12 canale, o ieșire uluitoare de 1400 W și până la 19 difuzoare separate de înaltă calitate, plus două inovații auto: un subwoofer unic open-air și un difuzor central cu tweeter orientat spre pasageri.

Sistemul audio premium Harman Kardon are la bază un amplificator digital de până la 650 wați, cu 14 difuzoare create pentru a se potrivi cu acustica modelului de mașină ales de tine și pentru a oferi o experiență acustică surround puternică și captivantă. Software-ul unic de procesare a sunetului - Dirac Unison Tuning – optimizează răspunsul pentru fiecare difuzor în parte, precum și output-ul combinat, pentru a asigura o performanță și o armonie perfectă.


Descarcă un eBook care te va ajuta să alegi mașina potrivită pentru tine și pentru familia ta.

 

În plus, vei înțelege care sunt costurile totale de întreținere ale unui autovehicul sau care e cea mai bună metodă de a realiza un test drive.

Mai mult, vei afla sfaturi utile pentru a călători în siguranță, fie în drumul tău către job, fie că alegi să te deplasezi în natură, alaturi de familia ta.

 

Totul, doar la un click distanță!

AUTOR


COSMIN NIȚU

Jurnalist

Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, activez în domeniul comunicării de peste 8 ani. După finalizarea studiilor, am ales o carieră de reporter în domeniul televiziunii, unde am fost, timp de 5 ani, reporter de teren pentru jurnalele de știri ale televiziunilor naționale Antena 1 (Observator) și Prima TV (FOCUS), fiind acreditat pe domeniile economic (Observator) și justiție (FOCUS).

 

Odată cu expansiunea rețelelor social media, am realizat o trecere lină în tabăra comunicatorilor, unde am ales să fiu responsabil atât de crearea, cât și de implementarea strategiei și a conținutului creativ pentru numeroasele conturi și campanii în care am fost implicat, pe diferite canale sau rețele sociale: Google, Facebook, Instagram.

 

De curand, am decis sa ma reintorc in televiziune: de data asta, ca producator, in cadrul PRO TV.

SHARE THIS


COMMENTS


Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate