Masterclass cu Adrian Cioroianu


Elemente cheie în vânzările B2B 

Partea I

O abordare practică în vânzări B2B, care să ducă rapid la rezultate. Un mod de vânzare structurat în pași, cu instrumente specifice și tool-uri care pot fi aplicate imediat Un „cheat sheet în vânzări”

Masterclass cu Adrian Cioroianu

Elemente cheie în vănzările B2B ”

Partea I

De ce acest masterclass este pentru tine?


Construim un cadru, o hartă care să ajute orice vânzător B2B să știe ce are de făcut. Pas cu pas. Iar la fiecare pas să existe câte lucruri minime pe care trebuie să le facă astfel încât să fie profi și din punct de vedere al clientului și din punct de vedere al vânzătorului. În spatele fiecărui lucru de făcut există un template / un schelet pe care fiecare îl personalizează conform propriului fel de a fi. Să existe chei de control astfel încât să ne asigurăm că am făcut lucrurile cu succes și o hartă pe care apoi vânzătorul să o urmeze pas cu pas pentru a avea succes.

În cadrul masterclass-ului vei descoperi:

Un „cheat sheet”  în vânzări.

O schemă, o structura pragmatică și clară.

                                                                  Instrumente pe care le pot folosi de a două zi în ceea ce ei vând.

Masterclass cu Adrian Cioroianu 

Expert in vânzări


Adrian Cioroianu este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări. Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România.  A dezvoltat proiectul Sales Magazine - revistă de vânzări. 

 

Deține 20 de ani de experiență în vânzări și diferite certificări internațională în acest domeniu, printre care: Miller Haiman, Imparta și Infoteam.

 

Adrian este autorul cărții VÂND ORICE, ORICÂND, ORICUI și coordonatorul cărțiilor POVEȘTI NEMURITOARE DE VÂNZĂRI, APROAPE TOTUL DESPRE MANAGEMENTUL ECHIPEI DE VAZARI si VANZARI 2.0 PUNCT SI DE LA CAPAT, o colecție de experiențe trăite de vânzători cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învăța toți cei care au tangență cu vânzările.

Despre ce este acest masterclass?

Fii pregătit să iei notițe și să pui întrebări!

Pașii procesului vânzării și intrumentele necesare;

 

Construim un cadru, o hartă care să ajute orice vânzător B2B să știe ce are de făcut. Pas cu pas.

 

Despre FARMER;

 

Despre HUNTER;

 

Moral, cum să o iei in fiecare luna de la 0;

 

Elementele cheie în vânzări B2B;

Cum poți vedea acest masterclass?​

Masterclass-ul este disponibil în secțiunea VOD (video on demand).  Care sunt pașii pentru a avea acces? 

  • plătești mastercalss-ul;

  • primești pe email link-ul și parola de acces lamasterclass;

  • te bucuri de conținut!

Ai acces la acest masterclass pentru 30 de zile

Taxă pentru acces timp de o luna la înregistrarea video și materialele de prezentare

70€

+ TVA

 

I met Adrian at TEDx Floreasca. He was the Head Organiser of the event. Adrian proved a high level of professionalism, excellent communication and selling skills. He is a great networker and influencer. I am impressed by his positive attitude and approach! A must do and I can do attitude. Adrian is the best business partner one can wish for due to his incredible positive energy and optimism. I highly reccomend him! 

Cristina Cretu

Licensee TEDxObor/Aviation Expert/ Soft Skills Trainer

I was lucky enough to take part in a couple of webinars whose host was Adrian. I must say that he's one of those people who puts a lot of passion in what he does. However, passion is but a little part of what makes him a great trainer. His thorough knowledge of his field, as well as the skills to teach others (a skills of utmost importance) definitely recommend his as a sales/marketing trainer. He's one of the best out there!

Alina Cincan

Helping international businesses go local, globally | MD Inbox Translation | Chartered Linguist (Language Specialist)

 

 

 

Adrian is a very ambitious professional and I admire his power to fight for the objectives he wants to achieve. Very good selling skills and also he can lead teams to success.

 

 

 

Robert Dorobantu

Owner Smart Lightning.

Locul unde se întâlnește nevoia cu expertiza

Locul unde te reinventezi, te dezvolți și înveți să te adaptezi.
Locul unde planurile tale prind contur.

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate