​Webinarul s-a desfășurat prin platforma zoom. Ai acces acum la înregistrarea webinarului. Poți revedea oricând înregistrarea webinarului.

Marți, 23 iunie 2020, 16:00 AM

„RESTART WITH 5 TO GO”


TOPICURI DE DISCUȚII

  • Managementul în perioada pandemiei 

  • HORECA în și după pandemie 

  • 5 to go - planuri de dezvoltare

  • Proiecte noi 

DESPRE INVITAT

Radu Savopol este un antreprenor român cu experiență de peste 20 de ani  în domeniul HoReCa, reușind să transpună cu succes concepte similare în diverse regiuni geografice ale țării, ultimul proiect și cel mai important din cariera de antreprenor a domnului Savopol fiind lanțul de cafenele 5to go, conceput din dorința de a oferii o cafea bună la prețul corect, de a oferii o experiență zilnică consumatorului de cafea to go, ce trece pragul unei cafenea 5togo; reușind să uniformizeze atât serviciile cât și calitatea cafelei în toate cele peste 150 de locații. 


Totodată,  domnul Savopol a creat și designul interior al locațiilor, fiind designer de interor și punând mare accent pe ambianța locațiilor, pentru a fi primitoare atât pentru liceeni și studenți cât și pentru corporatiști. 


Recent, 5 to go a fost nominalizat în TOP 3 pentru cel mai bun lanț de cafenele din Europa Centrală și de Est în cadrul celui mai mare simpozion de HoReCa din EUROPA!

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate