Webinarul se va desfășura prin platforma zoom. După înregistrare vei primi un link de logare. Te așteptăm cu întrebări și probleme, noi venim cu răspunsuri și soluții.

DE CE SĂ PARTICIPI LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE DISCURSURI ONLINE?​


0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

TOPICURI DE DISCUȚII

  • Cum se desfasoara Campionatul Național de Discursuri Online;

  • De ce sa participi, și cu ce pe ajută participarea la Campionatul Național de Discursuri Online;

  • Ce câștiguri poți avea ca urmare a participării la Campionatul Național de Discursuri Online;

  • Vei primi răspuns la toate intrebarile tale.

DESPRE INVITAT

Andrei a început să lucreze în vânzări încă de când avea 19 ani. Timp de 6 ani, a reușit să construiasca cele mai performante echipe de vânzări directe în mediul bancar. In ultimii 6 ani a antrenat echipe si lideri de vanzari din NN Asigurari, Metropolitan Life, Avon, Angelini, Abbvie, Bitdefender, Oracle.

 

In prezent este fondator al Self Trust Academy, companie care-și propune să dezvolte oameni de vanzâri ieșiți din tipare. Gandul cu care am pus bazele Self Trust Academy este că un bun vînzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare și influențare la leadership și multe, multe altele.

Andrei împreună cu training-urile Self Trust Academy oferă toate ingredientele pentru a deveni un om de vânzări extraordinar. 

Andrei este taininer pentru public speaking, vanzari, leadership, motivare, ține  discursuri motivationale personalizate pentru compania ta și este speaker evenimente și coach

 

 https://revistabiz.ro/biz-romania/andrei-dunuta-arta-de-a-nu-vinde/

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate