INTELIGENTA ARTIFICIALA,

antrenor personal in comunicare

Imagineaza-ti puterea inteligentei artificiale in slujba ta, care sa te ajute si mai mult in: 

 • Vanzari si relatii cu clientii

  • Iti ofera detalii despre personalitate, tendinte comportamentale, stil de comunicare, mod de luare a deciziilor, motivatii si factorii stresori;
  • Iti ofera  detalii despre potentialii tai clienti chiar inainte sa-i cunosti si te ajuta in personalizarea si adaptarea comunicarii pe baza acestor informatii, indiferent de etapa in care te afli in procesul de vanzare si indiferent de modalitatea de comunicare si interactiune aleasa (email, telefon, intalniri). 
 • Leadership si in managementul echipei

  • Iti ofera  detalii despre personalitatea fiecarui membru al echipei, despre dinamica echipei, despre punctele tari si slabe, despre stilul de comunicare preferat de fiecare, despre modul de luare al deciziei in echipa, despre stilul preferat de brainstorming si nu numai!
  • Iti  poate oferi sfaturi personalizate atat in comunicare, cat si in dezvoltarea spiritului de echipa si cresterea nivelului de engagement al fiecarui membru. Crystal va identifica cel mai bun mod pentru a oferi feedback echipei, colaboratorilor sau clienților, in functie de caracteristiile lor. Te va ajuta sa setezi asteptari si obiective, sa livrezi vesti negative, sa gestionezi eficient schimbarea si iti va oferi informatii  si indicatii utile prin care sa cresti eficienta, comunicarea, coeziunea si productivitatea in echipa ta.  
 • Atragerea, recrutarea si integrarea in echipa a talentelor

  • Pe baza descrierii jobului, Crystal - tool de inteligenta artificialaiti arata care profile de personalitate sunt predispuse in mod natural sa se potriveasca postului. Pe masura ce candidati aplica pe pozitia scoasa la concurs, poti face predictii de personalitate pe baza profilului de social-media sau pe baza CV-ului trimis si poti vedea care este gradul de potrivire pe post. 
  • Crystal iti ofera sugestii personalizate pentru interviuri si iti genereaza un ghid de interviu comportamental specific fiecarui profil de personalitate. Te poate ajuta sa masori gradul de potrivire al noului angajat cu fiecare membru din echipa actuala, analizand gradul de potrivire pe diverse trasaturi de personalitate.  Vei reuși astfel să identifici unde sunt posibile discrepante si ce probleme pot aparea în colaborarea cu noul angajat sau in integrarea lui in echipa.

Suntem parteneri certificați Crystal în România - tool-ul tău de inteligență artificială și îți oferim consultanță în setare, implementare și training în companie pe fiecare departament în parte.


Programeaza o intalnire cu expertii nostri si beneficiaza de un demo personalizat conform nevoilor si intereselor tale de business!

Ce este Crystal?

Predictie de profile de personalitate folosind inteligenta artificiala


Personality AI este o tehnologie care analizeaza milioane de data points online pentru a identifica personalitatea cuiva, chiar inainte sa-l cunosti.

 

Personality AI culege multiple date de intrare - mostre de text, date demografice, observatii din viata reala, raspunsuri la diverse chestionare - si ofera ca rezultate detalii de personalitate. Pentru majoritatea persoanelor valoarea oferita de Personality AI este data de datele furnizate. Tool-uri ca si Crystal ofera detalii fara precedent care ne ajuta sa comunicam mai eficient cu altii, astfel Personality AI devine parte din rutina zilnica pentru intalniri, telefoane si emailuri.

 

Crystal este o aplicatie care ne ofera detalii importante despre personalitatea cuiva, chiar inainte sa cunoastem sau sa interactionam cu acea persoana. 

 

In business, un tool ca si Crystal este un instrument esential  care te ajuta sa intelegi mai bine prospectii, clientii, angajatii, colaboratorii si candidatii. Este un antrenor personal care te ajuta sa-ti imbunatatesti relatiile, comunicarea si rezultatele interactiunii cu acestia, oferindu-ti in timp real sfaturi personalizate si adaptate la profilul de personalitate al acestora.  

 

Cum poate cunoaste Crystal profilul de personalitate al unei persoane?

Assessement de personalitate gratuit

 

Oricine isi poate crea un profil de personalitate in mod gratuit creand un cont free pe platforma Crystal. Pentru asta da click pe linkul de mai jos:

 

Predictia profilului de personalitate pe baza prezentei in social media

Cel mai puternic aspect al platformei este capacitatea ei, prin inteligenta artificiala, sa prezica cu o acuratete de peste 85% profilul de personalitate al oricui pe baza activitatii acestuia pe retele de socializare.

Predictia profilului de personalitate pe baza analizei de text sau cv

Un alt atu al Crystal este capacitatea de a prezice personalitatea cuiva pe baza unor fragmente de text, CV-uri sau emailuri cu o acuratete foarte buna. Combinarea acestor trei modalitati de predictie ofera o acuratete de peste 97%

Ce ne poate spune Crystal despre personalitatea unui om?

Cum ne ajuta inteligenta artificiala sa-i intelegem pe membri echipei noastre, colaboratori sau parteneri 


Utilizand Crystal este ca si cum ai avea un coach personal pentru fiecare conversatie si interactiune, indiferent ca acest lucru se intampla cu colegii, cu clientii, cu potentiali clienti sau candidati pentru un job.

 

Crystal ne ajuta sa intelegem:

 • Tendintele naturale ale fiecaruia,

  impreuna cu sfaturi personalizate legate de comunicarea sau interactiunea cu persoana respectiva

 • Detalii specifice de comportament, motivatiile, factorii stresori, stilurile de comunicare

  si multe alte informatii valoroase despre profilul de personalitate al cuiva

 • Diferentele fata de personalitatea noastra, pe diverse trasaturi de personalitate

Vanzari si relatii cu clientii

Cum sa intelegi mai bine comportamentele, motivatiile, factorii stresori si stilul de comunicare al prospectilor si al clientilor? Cum poti imbunatatii comunicarea si creste ratele de succes de la o etapa la alta al procesului de vanzare prin personalizarea si adaptarea comunicarii la profilul de personalitate al clientului?

 

 

 

 

 

 

 

Leadership si managament

Cum sa intelegi profilele de personalitate ale fiecarui membru al echipei? Sa intelegi diferentele? Similitudinile? Stilurile de comunicare? Stilurile de negociere? Sa intelegi dinamica grupului? Sa intelegi cum sa conduci sedinte cu impact intelegand specificitatile grupului? Cum sa dai feedback? Cum sa delegi? Cum sa setezi asteptari si sa comunici vesti negative? Cum sa gestionezi cu succes schimbarile in echipa?

 

 

 

 

 

Recrutare si Integrare

Cum ar fi sa stii ce profil de personalitate se potriveste pentru fiecare post in functie de sarcini, responsabilitati, abilitati si competente necesare? Cum ar fi sa stii care profil de personalitate se potriveste nativ pentru pozitia respectiva? Cum ar fi sa poti compara pentru fiecare candidat gradul de potrivire pe pozitia respectiva din perspectiva personalitatii, comportamental, al motivatiilor, al factorilor stresori si nu in ultimul rand din perspectiva stilului de comunicare? Dar sa stii pentru lista scurta care este gradul de potrivire in echipa si ce riscuri potentiale exista cu echipa existenta din perspectiva comunicarii, al muncii in echipa?

 


Stai conectat cu noi si pe retelele de socializare

© Copyrights by Business Days 2020. All Rights Reserved.