Cum îți poți finanța afacerea ta în 2021?

WEBINAR GRATUIT


În webinar vei afla care este mixul potrivit de finanțare pentru nevoile curente și pentru planurile tale de dezvoltare, cum îți vor evalua afacerile finanțatorii, care sunt cei mai importanți 5 indicatori pe care să-i ai în vedere și cum să comunici clar cu finanțatorii necesitatea finanțării și așteptările tale.

Recomandă şi prietenilor acest Webinar de Finanțare

Ce Descoperi în acest Webinar


 • Cum setezi SMART obiectivul de finanţare?

  Odată cu creșterea afacerii, cresc și resursele de care are nevoie, iar scopul tău este să le asiguri corespunzător. Ai nevoie de claritate în ceea ce vrei sa obții, pentru a comunica eficient așteptările tale către finanțatori.

 • Cum îți construiești mixul propriu de finanțare?

  Gata! Nu mai vrei să aduci bani în companie și nici să apelezi la prieteni pentru împrumuturi temporare. La webinar vei afla toate soluțiile prin care te poți finanța și cum îți construiești un mix echilibrat, adaptat etapei în care se află afacerea ta.

 • Afacerea ta este pregătită pentru a primi bani?

  E important să știi, că fiecare finanțator are modelul propriu de evaluare a afacerii, bazat și pe evaluarea indicatorilor de performanță financiară. Îți voi arăta și explica 5 indicatori financiari, pe care îi analizează finanțatorii, indicatori care te ajută să îți înțelegi mai bine șansele de aprobare, dinamica și performanța afacerii.

DACĂ AI PARTICIPAT LIVE

Dacă AI participat la webinar și vrei să revezi informațiile și prezentarea atunci accesează portalul de conținut pentru categorie

DEZVOLTAREA SI FINANȚAREA AFACERII.

 

Tu ai deja acces, tot ce trebuie să faci este:

 1. Dă click pe butonu de mai jos;
 2. Dai click pe dutonul  Log In din portal introdu datele de log in primite pe email-ul cu cate te-ai înregistrat la Webinar și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

DACĂ NU AI PARTICIPAT LIVE

Dacă NU  ai participat la webinar dar vrei să beneficiezi de informațiile din Webinar atunci înregistrează-te în portalul nostru pentru categorie DEZVOLTAREA SI FINANȚAREA AFACERII.

 

Tot ce trebuie să faci este:

 1. Completează formularul de înregistrare și vei primi un email cu datele de logare, email + parolă;
 2. Apasă butonul log in, introdu datele furnizate pe email și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

Despre Adi Ploscaru

Adi are 17 ani experiență în domeniul financiar-bancar. În toată această perioadă a lucrat cu peste 400 de companii mici și medii. Este omul care cunoaste îndeaproape atât finanțatorii, cât și provocările cu care te poți confrunta ca antreprenor și manager al unei afaceri în România.

 

Ceea ce îți oferă Adi prin cursurile lui nu sunt doar informații, ci te ajută să ajugi la un nivel de înțelegere reală a modului în care funcționează financiar afacerea, cum poți obține și gestiona eficient resursele de care ai nevoie în procesul demarării și dezvoltării companiei tale, fie că ești antreprenor sau manager.

 

Adi are ca scop prin cursurile și webinariile realizate să transforme fiecare „nu știu”, „nu am cum”, „nu am timp să mă ocup de zona financiară” într-o oportunitate de a te conecta cu adevăratul potențial al afacerii tale. Te ajută să îți înțelegi mai bine afacerea și cum poți transforma finanțele ei din obstacol în aliat, ca să o conduci și să o dezvolți mai bine.

 

Adi are o abordare aparte, în decursul anilor a înțeles unicitatea fiecărei afaceri în parte și se bazeză pe o abordare personalizată și adaptată nevoilor tale și ale business-ului tău. În funcție de punctul în care te afli în traseul de dezvoltare a afacerii poți opta pentru unul dintre serviciile pe care le-a creat atent pentru a aduce soluții situațiilor reale pe care le întâmpini ca antreprenor sau manager.

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate