NOUA SERIE DE MASTERCLASS-URI 

Locul unde se întalnește nevoia cu expertiza

Locul unde te reinventezi, te dezvolți și înveți să te adaptezi.
Locul unde planurile tale prind contur.

Am creat acest context de evoluție, dezvoltare și învățare pentru a oferi posibilitatea antreprenorilor, managerilor și profesioniștilor din orice domeniu de activitate de a intră în contact cu experți validați de platforma Business Days Experții și consultanții de business  au peste 18 ani de expertiză  și sunt apreciați și confirmați de audiență platformei Business Days în cei  peste 10 ani de activitate  ai platformei cu susținere și pasiune a mediului de afaceri  din România prin cele :  75 + de evenimente de business și corporate organizate, programe de dezvoltare profesională și proiecte de  consultanță  dedicate companiilor antreprenoriale, corporate din România 

 

Alege acele masterclass-uri care contribuie la dezvoltarea ta!


Scopul acestor sesiuni este să ofere soluții la provocări, răspunsuri la întrebări, ghiduri de bune practici în special pe următoarele arii: managementul eficient al echipei de la distanță, vânzarea și managementul relației cu clienții de la distanță folosind tehnologia, pivotarea afacerii către digitalizare și mediul de business online, dezvoltarea productivitatii si eficientei personale, evolutie catre o noua stare de constienta, adaptare și acceptare!

Masterclass Adi Ploscaru

„Finanţarea afacerii în vremuri provocatoare. Cum obții banii de care afacerea ta are nevoie, la timp și în cele mai bune condiții de costuri și garanţii.”

Vei cunoaște ce soluții de finanțare ai la dispoziție pentru etapa în care se află afacerea ta și cum te pregătești pentru a obține la timp banii de care ai nevoie.

Masterclass Cosmin Costea

„eCommerce Essentials:Comercial&Sortiment”

Cum sa iți faci un business online de succes. Business online, nu doar marketing online.

 

Masterclass Cristian Cojocaru

„Strategic Business Development &. Strategic Management​”

Prin participarea la acest Masterclass vei beneficia de o abordare structurata și clară asupra celor mai importante aspecte ale managementului strategic. 

Masterclass cu Elena Prodan

„Comunicarea în cadrul echipei”

 

Descoperă tehnici profesionale de construire și gestionare a sistemului de comunicare al echipei.

Vei începe să utilizezi tehnici din comunicare, coaching, psihologie, sales&marketing.

Masterclass cu Mihai Bonca

„Criza, un moment bun să revizitați strategia mărcii​”

 

Alinierea dintre marca si clienti.  Architectura marcii: ideologie, beneficii, personalitate. ntelegerea punctelor fixe si mobile ale clientilor: valori, vise, tensiuni.

 

 

Masterclass  Sorin Faur

„Angajații ca parteneri pentru busines: noua motivare și engagement”

Degeaba avem angajați dacă nu sunt motivați.

Ce faci dacă angajații tăi nu sunt productivi îi dai afară dau îi motivezi? 

 

 

Masterclass cu Elena Prodan

„Cum faci SEO pentru profit maxim​”

 

O să descoperi cum să ai o strategie eficientă de SEO, cum să interpretezi eficient rezultatele unei campanii SEO . Dar mai ales, cum să ai rezultate și profit în urmă investiției de timp și resurse în SEO.

Masterclass  Critian Brancu

Cinci soluții pentru a fi decisiv in orice situație de business

O metoda unică de transformare a unei idei de business într-un moment decisiv, prin construcție, șlefuire, verificare, aplicare.

 

Masterclass cu Elena Prodan

„Principii de baza in marketing”

 

Vei înțelege cum poți organiza un plan de marketing de bază, astfel încât să eviți greșelile majore care înseamnă: buget cheltuit inutil, lipsa rezultatelor sau atragerea de clienți nepotriviți.

Masterclass cu Adi Ploscaru

„Instrumente de management al perfomanţei

(BVC și CF). Cum obții claritate, control și rezultate în afacerea ta?”

Vei obține claritate, control și rezultate în afacerea pe care o conduci, prin înțelegerea și utilizarea instrumentelor de management al performanței: Bugetul de venituri și cheltuieli și Cash flow-ul.

Masterclass cu Catalin Chirilescu

„Master Your 6th Sense - Știința Microexpresiilor​”

 

Știința Microexpresiilor - descoperă secretele din spatele cuvintelor și ce se ascunde pe fața celuilalt. Citește-i chipul și află ce vrea să-ți spună cu adevărat. 
Vrei performanța în comunicare? Te aștept la Știința Microexpresiilor!

Masterclass cu Elena Prodan

Tehnici de hipnoza pentru potentarea resurselor proprii

 

Acest masterclass foloseste tehnici de hipnoza ericksoniana, astfel incat fiecare participant sa asimileze un proces de potentare a resurselor proprii si modul de utilizare al acestui proces.

AI RATAT UNUL DIN  MASTERCLASS-URILE   ORGANIZATE DE BUSINESS DAYS


Dacă ai ratat unul din  masterclass-urile   organizate de Business Days poți solicita să ai acces la înregistrarea acestuia. 

 

Care sunt pașii ? 

 

 1. Alegi să plătești mastercalssul dorit; 

2. După confirmarea plății,  vei primi pe email detaliile și parolă  pe care să o utilizezi în accesarea înregistrării timp de 30 de zile!

 


Experții noști

Expertii și consultanții de business  au peste 18 ani de expertiză  și sunt apreciați și confirmați de audiență platformei Business Days în cei  peste 10 ani de activitate  ai platformei cu susținere și pasiune a mediului de afaceri  din România prin cele: 75 + de evenimente de business și corporate organizate, programe de dezvoltare profesională și proiecte de  consultanță  dedicate companiilor antreprenoriale, corporate din România. 

MARIUS GHENEA

Antreprenor

ROXANA GRĂMADĂ

Expert în copywriting​

ANABELA LUCA

Expert în digital marketing

SORIN FAUR

Expert în HR

MONICA ION

Expert în remodelarea creierului

COSMIN COSTEA

Expert in eCommerce

ADRIAN CIOROIANU

Expert în vânzări

CRISTIAN COJOCARU

Expert în management

ELENA PRODAN 

Expert în comunicare

ANDREI DUNUTA

Expert in vânzări

BOGDAN COMANESCU​

Expert management și vânzări

SEBASTIAN VĂDUVĂ

Expert in leadership

Primim atâta valoare de fiecare dată, încât simt că avem datoria de a crește, a ne dezvolta continuu și a oferi mai departe calitate superioară clienților noștri, partenerilor și tuturor celor cu care relaționăm. Continuați! Avem nevoie de voi! Avem nevoie să înțelegem că doar prin educație putem să ne creștem propriile standarde, să devenim mai buni, să oferim mai mult. Vă mulțumesc și vă prețuiesc!​

 

 

Lucilia Vasilescu

Antreprenor

Felicitari pentru faptul ca poti aduce in aceste webinaruri oameni cu asa valoare profesionala. Daca acesti oameni aleg sa participe la webinarurile tale inseamna ca si ei vad o valoare reala si in colaborarea cu tine. 
Am mai tot participat pe la diferite webinaruri saptamanile astea pentru ca am mai mult timp decat de obicei si vreau sa iti spun ca de departe webinarurile tale sunt cele mai atractive pentru mine - practicieni care povestesc din experienta lor reala.

Mihai Mihailovici

Atreprenor

 

 

Foarte buna organizare, topicuri cu teme interesante si actuale. Recomandat atat pentru antreprenori dar si pentru cei ce-si doresc o imbunatatire a cunostintelor profesionale din zona de vanzari, marketing, HR

 

 

 

Mircea Scarlatescu

CEO

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate