Webinarul se va desfășura prin platforma zoom. După înregistrare vei primi un link de logare. Te așteptăm cu întrebări și probleme, noi venim cu răspunsuri și soluții.

CUM RESTABILIM ÎNCREDEREA ÎN TIMP DE CRIZĂ​


DESPRE INVITAT

Florentina Șușnea este partener în cadrul companiei PKF Finconta, având peste 26 de ani de experiență în domeniul fiscal, folosind experiența acumulată de-a lungul anilor, pentru un număr mare de clienți, cu o gamă largă de activități.
Experiența ei profesională cuprinde domeniile de audit statutar și IFRS, consultanță fiscală, probleme de rezidență fiscală, restructurare financiară și fiscală, documentație și politici de Transfer Pricing, fuziuni și divizari, M&A, expertize judiciare, contabile și fiscale, due diligence de achiziții.
Colaborează cu alți membri ai firmelor din rețeaua PKF International Limited pentru a oferi o abordare mai holistică consilierii în aspecte de fiscalitate transfrontalieră a clienților.
Florentina este membru acreditat al următoarelor organizații profesionale: Camera Consultantilor Fiscali, Camera Auditorilor Financiari din România, Camera Expertilor și Contabililor Autorizați din România si Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists.
Florentina a absolvit Facultea ”Finanțe – Contabilitate” din cadrul Academiei de Studii Economice, București, Facultatea de Drept din cadrul Universității ”Titu Maiorescu”, programul MBA – Tiffin University, SUA, este doctor în economie și a urmat numeroase cursuri naționale și internaționale în domeniul fiscal.

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate