Webinarul se va desfășura prin platforma zoom. După înregistrare vei primi un link de logare. Te așteptăm cu întrebări și probleme, noi venim cu răspunsuri și soluții.

PRESCRII PERFORMANȚA SAU TRATEZI SIMPTOMELE EȘECULUI? EVITĂ STAGNAREA ȘI INEFICIENȚA. DEZVOLTĂ AUTONOMIA ȘI RESPONSABILITATEA.


TOPICURI DE DISCUȚII

  • Cele 6 obiceiuri prin care obții rezultate facilitând performanța echipei

  • Cele 3 comportamente cheie, care generează responsabilitate, implicare și angajament în echipă

  • Cum să te poziționezi potrivit, în rol de manager: Manager “cloșcă” sau “Manager de fier”

  • Eliberarea angajaților din temnița lui “Nu pot” și “Nu stiu”

  • Cum să introduci coachingul în practica ta de zi cu zi, ca manager sau antreprenor?

  • Discuții eficiente de coaching prin care eviți stagnarea, ineficiența și performanța redusă.

DESPRE INVITAT

Un om care știe să pună temelii, să construiască și să dezvolte oameni. 
Anca  a fondat în 2012 compania de training, coaching și consultanță Markant Consult, având misiunea de  a ajuta organizații, manageri și echipele lor să obtină claritate și structura, rezultate de durata, dezvoltând eficacitatea și eficiența în organizație cât și comportamentele care-I ajută să fie mai buni strategi, manageri, lideri, colaboratori în echipe.
Programele Markant Consult sunt foarte aplicabile, punând în valoare cei 12 ani de experiență în roluri de management și marketing din companii multinaționale și naționale: A&D Pharma, Sensiblu, Caroli Foods, Polisano, Interbrands M&D.
Din perspectiva de consultant, pe lângă experiență inedită a dezvoltării prin coaching, Anca a contribuit la eficiența partenerilor: Mediplus (Respiro), Polisano Pharma. Programe de training și coaching a avum plăcerea să derulez alături de: Deichmann, Groupama, Richter Farmacia, Mediplus, Decathlon, Coldwell Banker, USR, Secom, Veolia.
Când nu  este în programe de dezvoltare sau coaching de echipe, speaker în conferințe, Anca se delectează citind, făcând designul unui curs creativ, descoperind leadershipul din perspectiva tangoului argentinian sau din cea a jocului de tenis.

 

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate