​Webinarul s-a desfășurat prin platforma zoom. Ai acces acum la înregistrarea webinarului. Poți revedea înregistrarea oricând.

Webinar cu Anca Rarău

CUM CONTRIBUIE BRANDUL LA CREȘTEREA ȘI CONSOLIDAREA AFACERII?”


TOPICURI DE DISCUȚII

  • Ce este brandul și de ce e important pentru afacere să ai o bună construcție de brand?

  • Despre conceptul Brandocracy

  • Cum a fost în această perioadă businessul pe zona de consultanță de brand - principalele provocări, cum s-a lucrat cu clienții, cu echipa? cum v-ați adaptat afacerea, ce s-a schimbat în perioada de lockdown?

  • Ce au făcut clienții? au stopat sau au continuat investiția în brand?

  • Ce recomandăm brandurilor care vor să crească în orice perioadă, chiar și în criză?

  • Care sunt principalele probleme cu care s-au confruntat afacerile din diferite industrii și cum s-au comportat brandurile, cum au comunicat?

  • Care va fi realitatea sau noua normalitate la care se vor întoarce companiile, angajații, după revenirea din lockdown? cum va afecta sistemul work from home cultura organizațională / ce va însemna pentru branduri, pentru businessuri?

DESPRE INVITAT

Anca Rarău este licențiată a Facultății de Științe Economice, secția Management, a Universității Babeș-Bolyai din Cluj, are un Master la ASE București și a absolvit în 2007 programul EMBA al CNAM Paris. Cu o experiență de peste 20 de ani în poziționare de brand, marketing strategic și operațional, customer experience, employer branding, research și PR, Anca a coordonat multiple proiecte de referință, din poziția de director de marketing al celor mai mari două bănci din România: Banca Transilvania și BCR/Grupul Erste. 

Pe parcursul carierei, alături de echipele pe care le-a condus, Anca a obținut și numeroase premii pentru eficiența campaniilor de marketing (Effie Awards), precum și pentru proiecte de Relații Publice și CSR. În 2017 Anca Rarău intră în antreprenoriat și lansează BRANDOCRACY – un concept care integrează obiectivele de business cu cele de brand și care înseamnă o construcție a strategiei de marketing cu focus permanent pe cultura organizațională, pe un leadership autentic și pe experiența clienților. Ca antreprenor, lucrează împreună cu echipa sa pentru companii din diferite domenii: medical, IT, servicii financiare, construcții, juridic, HoReCa, educație, arhitectură, distribuție, producție industrială, mobilier, farma, media și cultură. De asemenea, pentru persoane fizice a derulat proiecte speciale în zona de personal branding.

Este membru din anul 2016 al Romanian Business Leaders (RBL), numărându-se printre fondatorii  Filialei RBL Cluj și fiind implicată ca lider local al VSFA (Vreau Să Fiu Antreprenor) în programul național dedicat educației antreprenoriale a tinerilor.
 

 

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate