Webinarul se va desfășura prin platforma zoom. După înregistrare vei primi un link de logare. Te așteptăm cu întrebări și probleme, noi venim cu răspunsuri și soluții.

REZILIENTA - PENTRU UN LEADERSHIP PUTERNIC!​


TOPICURI DE DISCUȚII

  • Ce înseamnă abilitățile de reziliență și felul în care acestea se cultivă și se antrenează la lideri și în organizații.

  • Nivelul leadershipului, ce înseamnă și cum să îl construiești

  • Adaptarea organizației în ansamblu cu scopul de a deveni rezilientă!

DESPRE INVITAT

Madi Radulescu, PCC, MBA, Managing Partner MMM Consulting. Este un facilitator, trainer si coach de echipa experimentat care aduna peste 25 ani de experienta de lucru cu leaderi in companii mari, multinationale. Activeaza de peste 10 ani ca si coach executiv si in 2019 i-a fost acordat premiul Gold Coach Award conform Romanian L&D Industry survey la care au participat peste 570 manageri si specialisti de resurse umane.  


Este pasionata de dezvoltarea leaderilor, de impactul pe care il poate crea dand acestora acces la perspective multiple, la propriile resurse, sprijinindu-i sa isi asume rolul cu incredere intelegandu-si propriile valori si credinte.

 
A obtinut multiple certificari ce coaching, management si leadership, este membru ICF, consultant certificat pentru metodologiile Persona Global si PerformanSe si a derulat proiecte in multe tari Europene.
Este și soție, și are o fiică. Pasionată de călătoriile, îi place să descopere obiceiurile altor culturi. Deviza după care se ghidează este: “Fii mereu cu mintea si cu inima deschise, invata continuu si viitorul se va arata plin de sanse si oprtunitati.”

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate