Webinarul se va desfășura prin platforma zoom. După înregistrare vei primi un link de logare. Te așteptăm cu întrebări și probleme, noi venim cu răspunsuri și soluții.

AMENAJARE ERGONOMICA A BIROURILOR POST-PANDEMIE”


TOPICURI DE DISCUȚII

  • Ce înseamnă ergonomia la locul de muncă

  • Cum se adaptează birourile la muncă post pandemie

  • Ce măsuri concrete se pot lua pe termen scurt

  • Cum se poate schimba designul birourilor pentru a răspunde noii realități din piața muncii  

  • Ce piese de mobilier ergonomic ajută angajații la locul de muncă 

  • Cum creăm birouri ergonomice acasă, pentru a susține productivitatea muncii

DESPRE INVITAT

Horațiu Didea este managing partner al Workspace Studio, companie specializată în soluții de fitout și mobilier de birou orientat către design ergonomic human–centric și partener unic acreditat al Herman Miller în Romania.
Cu o experiență de peste 15 ani în piața amenajărilor office, Horațiu militează pentru office wellbeing și birouri adaptate stilului actual de muncă al angajaților, precum și pentru soluții de susținere a productivității prin design ergonomic în spațiul de lucru. 

Horațiu este mereu în căutarea excelenței și calității, iar compania pe care o conduce este un lider în domeniul Design&Build din România.
Interesul său profund pentru sociologia muncii și dezvoltarea organizațională, susținut și integrat în ADN-ul întregii echipe, a transformat Workspace Studio într-un reper pentru know how, servicii excepționale și soluții contemporane de design pentru birou.  

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate