​Webinarul s-a desfășurat prin platforma zoom. Ai acces acum la înregistrarea webinarului. Poți revedea înregistrarea oricând.

Webinar Daniela Mariscu

“CUM SA REPORNESTI AFACERILE AFECTATE SAU BLOCATE DE CRIZA”


DESPRE INVITAT

Excelenta, implicare , performanța, munca ! & “What one man can do, another can do.”Daniela Mariscu este fondatoarea brandului Aquatica Experience, brand ce dezvoltă proiecte de tip aqua parc din stadiu de concept până în stadiu de operare. Daniela este femeie de afaceri cu suflet, partener de viață și de business și mai întâi de toate Mamă! Contribuția este valoarea ei supremă și asumată. Prin activitatea ei  dezvoltă o piață aproape inexistentă în România: parcurile de agrement acvatic și de distracții! „Setăm standardele și orientăm investitorii atrași de oportunitatea acestei piețe către proiecte valoroase cu impact la nivel internațional, proiecte ce vor pune ROMÂNIA pe harta industriei de agrement minim la nivel european!

Cu experienţă în antreprenoriat, pasiune pentru parcurile de distracţii acvatice şi văzând potenţialul de dezvoltare al industriei de agrement din România, Daniela Marişcu, o antreprenoare din Constanţa, a investit 300.000 de euro în 2015 într-un business prin care să dezvolte spaţii de agrement sub brandul Aquatica Experience.

 

 

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate