Webinarul se va desfășura prin platforma zoom. După înregistrare vei primi un link de logare. Te așteptăm cu întrebări și probleme, noi venim cu răspunsuri și soluții.

 „INTELIGENȚA FINANCIARĂ. CUM SĂ CÂȘTIGI JOCUL INTERIOR AL BANILOR


TOPICURI DE DISCUȚII

  • De ce ”jocul interior” (mentalități, emoții, atitudini, credințe) e mai important decât cel exterior (investiții, economii, metode de câștig)

  • Ce rol joacă neurologia în inteligența financiară?

  • De ce merită să gândești mai degrabă ca un grădinar decât un vânător și să vrei să ”cultivi” mai degrabă decât să ”dai tunuri” și să vânezi ”easy money” și scheme de îmbogățire rapidă.

  • Cum faci unei piețe și unei lumi aflate în continuă transformare, în care joburile și modelele de business de azi vor dispărea pe termen lung.

  • Cum te adaptezi prin ”polenizare încrucișată”?

DESPRE INVITAT

Daniel este antreprenor cu un background de 10 ani în corporate banking, precum și 8 ani de consultanță de afaceri și financiară în sprijinul IMM-urilor.

 

Este autor a două cărți de educație financiară Salvează-ți Banii (2015), o carte manual de educație financiară și State of the Wallet BOOK (2017), care tratează detaliat dezvoltarea mentalității și controlul emoțiilor în relația cu banii din viața noastră.

 

În ultimii a lucrat la dezvoltarea mai multor afaceri, ultimii 2 ani și jumătate fiind concentrați pe dezvoltarea (ca partener) a unei companii de social media marketing - Kelermedia - fiind responsabil de business development, sales, marketing, zona financiară, precum și atragerea unui investitor.

 

În prezent, Daniel continuă activitatea de consultanță de afaceri și financiară pentru IMM-uri, și-a exercitat pasiunea pentru fotografie pornind recent o companie axată pe producția de conținut media (foto, video) adresată IMM-urilor care se mută în online sau își doresc o imagine mult mai bună în online, dar nu au bugete mari alocate în acest sens.

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate