ANTREPRENORIvsINVESTITORI

DE LA PITCH LA PARTENER ÎN BUSINESS.

RELAȚIA CU INVESTITORUL.

WEBINAR GRATUIT

Recomandă şi prietenilor acest Webinar de Finanțare

Ce Descoperi în acest Webinar


 • Afaceri atractive pentru Radu Georgescu în 2021​

 • La ce se uită investitorii când comunică cu antreprenorii?

 • Relația antreprenor - investitor înainte și după ce investiția s-a realizat.

 • De la idee la o afacere de succes. Ce face diferența?  „Gândirea din spatele creșterii accelerate.”

 • „Cum aleg investitorii și partenerii de business?"  

 • Când și cum decizi să treci din antreprenor în investitor? 

 • „Vreau să fiu antreprenor... cu ce să încep în 2021?”

DACĂ AI PARTICIPAT LIVE

Dacă AI participat la webinar și vrei să revezi informațiile și prezentarea atunci accesează portalul de conținut pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tu ai deja acces, tot ce trebuie să faci este:

 1. Dă click pe butonu de mai jos;
 2. Dai click pe dutonul  Log In din portal introdu datele de login primite pe email-ul cu cate te-ai înregistrat la Webinar și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

DACĂ NU AI PARTICIPAT LIVE

Dacă NU  ai participat la webinar dar vrei să beneficiezi de informațiile din Webinar atunci înregistrează-te în portalul nostru pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tot ce trebuie să faci este:

 1. Completează formularul de înregistrare și vei primi un email datele de logare, email + parolă;
 2. Apasă butonul log in, introdu datele furnizate pe email și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

Despre Radu Georgescu

Radu Georgescu este unul dintre cei mai  renumiți antreprenori români din domeniul IT.  Antreprenor în serie și fondator Gecad Ventures, Radu devine din  februarie 2020,  partener și membru al boardului SeedBlink, cea mai mare platformă de Equity Crowdfunding din regiune.

 

Platforma  permite tuturor celor interesați să devină angel investors în startup-uri dinamice. Modelul de equity crowdfunding implementat de SeedBlink dovedește tracțiune, în condițiile în care există un potențial major de investiții neexploatat, precum și un potențial de inovație care are nevoie de finanțare. 

 

Radu a construit de la zero companii importante precum RAV, Avangate, ePayment (astăzi PayU România) sau Axigen. În ultimii ani, prin intermediul Gecad Ventures, Radu Georgescu s-a remarcat tot mai mult în calitate de investitor în proiecte din domeniul tehnologiei printre care Vector Watch, Smart Bill, SymphoPay sau Gluru.

 

Achiziția tehnologiei RAV Antivirus în 2003 de către Microsft a marcat  primul exit internațional pentru Radu Georgescu. In 2010, ePayment, cel mai mare procesator de plăți online din România de la acea vreme, a fost achiziționat de grupul media Naspers Ltd. Trei ani mai târziu, fondul de private equity Francisco Partners a cumpărat pachetul majoritar în Avangate, furnizor global de soluţii şi servicii pentru distribuţia electronică de software. Anii 2014 și 2015 au adus următoarele exit-uri de succes pentru Georgescu, prin vânzarea Axigen către un grup de antreprenori români și achiziția Coinzone de către Coinify, companie daneză ce administrează una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare pentru monede Bitcoin din Europa.

 

Dincolo de investițiile demarate, Radu Georgescu se implică activ și în proiecte de mentorat pentru elevi și studenți, prin proiectul său „Jurnal de Antreprenor”, cât și pentru antreprenorii din regiune.

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate