MANAGEMENT&STRATEGIE​

SECRETUL AFACERII eCOMMERCE

PE CARE NU ȚI-L SPUNE NIMENI

SPOILER ALERT: NU ESTE MARKETINGUL ONLINE!

Descoperă o formulă validată în 15 ani de practică în domeniu care te ajută să  construiești un business eCommerce corect și eficient.

WEBINAR GRATUIT

03 martie | Ora 16:30

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Recomandă şi prietenilor acest Webinar de eCommerce

Ce Descoperi în acest Webinar


 • Descoperi esența unei metode de lucru distilate din 15 ani de experiență în eCommerce.

 • Ințelegi imaginea de ansamblu a unui business eCommerce și elementele care lipsesc din strategia ta actuală/pot fi îmbunătațite.

 • Eviți greșelile care favorizează concurența și care te fac să pierzi timp, energie și bani.

 • Primești strategii testate care te ajuta să lansezi sau să optimizezi magazinul tău online.

 • Înțelegi cei 7 piloni pe care se sprijină o afacere eCommerce cu rezultate și care sunt bunele practici pentru lansarea/optimizarea magazinului tău online;

DACĂ AI PARTICIPAT LIVE

Dacă AI participat la webinar și vrei să revezi informațiile și prezentarea atunci accesează portalul de conținut pentru categorie Management & Strategie.

 

Tu ai deja acces, tot ce trebuie să faci este:

 1. Dă click pe butonu de mai jos;
 2. Dai click pe dutonul LogIn din portal introdu datele de login primite pe email-ul cu cate te-ai înregistrat la Webinar și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

DACĂ NU AI PARTICIPAT LIVE

Dacă NU ai participat la webinar dar vrei să beneficiezi de informațiile din Webinar atunci înregistrează-te în portalul nostru pentru categorie Management Strategie.

 

Tot ce trebuie să faci este:

 1. Completează formularul de înregistrare și vei primi un email datele de logare, email + parolă;
 2. Apasă butonul log in, introdu datele furnizate pe email și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

Despre Cosmin Costea

Cosmin Costea a lansat primul magazin online în 2004. Si de atunci lansează și optimizez magazine online pentru companii mari și mici pentru startup-uri și pentru business-uri clasice. În lumea de business face eCommerce: business online. Pentru Cosmin business online înseamna 7 piloni:

 1. Strategie și Planificare
 2. Echipă și Procese
 3. Marketing și Clienți
 4. Comercial și Loializare
 5. Financiar și Raportare
 6. Tehnologie și Magazin online
 7. Logistică și indicatori de performață

Din experiența sa, Cosmin a înțeles că, DA, ai nevoie de toți cei 7 piloni ca să faci un business online care vinde și care e profitabil. 

 

Atunci când ai sau vrei să deschizi un magazin online, documentarea este esențială, iar de multe ori trebuie să citești zeci de cărți și studii de specialitate. Cosmin a înțeles cât de mult însemnă documentarea, a fost în locul tău și a întâmpinat toate provocările tale. Tocmai de aceea a luat tot ce a învățat, din cursuri, din cărți și în special din zecile de proiecte derulate în decursul anilor de experiență si le-a concentrat pentru tine în cursurile sale scurt si la obiect.

 

Promisiunea lui Consmin:  ”Pot să te ajut și pe tine să îți lansezi și să îți optimizezi un business eCommerce fie că ești la început de drum fie că ai deja un business offline. Vino la cursurile mele și îți promit că vei primi claritate. Și că totul va fi concret. Te ajut să duci businessul tău online pe un alt drum, un drum pe care nu l-ai mai încercat și pe care alții deja merg, și au rezultate: clienți și vânzări online. Vreau să te ajut să îți iasă. Și să-ți iasă din prima.”

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate