ANTREPRENORIvsINVESTITORI

100 DE MILIONARI ROMANI - GANDIREA DIN SPATELE UNEI CRESTERI ACCELERATE

WEBINAR GRATUIT

Recomandă şi prietenilor acest Webinar de Finanțare

Ce Descoperi în acest Webinar


 • Ce este un mindset orientat spre creștere și succes?

 • Cum poți crea un context de creștere pentru o companie?

 • Ce înseamnă să fii milionar în tech?

 • Cum aleg afacerile în care decid să investesc? 

 • Ce înseamnă să-l ai ca partener pe Andrei Pitis ? 

 • Ce diferă și ce converge în modul în care gândește un antreprenor versus un investitor?

 • Cum se iau deciziile în companiile în care există investitori?

 • Ce obiective are un investitor atunci când este partener într-o afacere și cum influențează acestea obiectivele antreprenorului și ale afacerii?

 • Cine poate deveni investitor?

DACĂ AI PARTICIPAT LIVE

Dacă AI participat la webinar și vrei să revezi informațiile și prezentarea atunci accesează portalul de conținut pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tu ai deja acces, tot ce trebuie să faci este:

 1. Dă click pe butonu de mai jos;
 2. Dai click pe dutonul  Login din portal introdu datele de login primite pe email-ul cu cate te-ai înregistrat la Webinar și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

DACĂ NU AI PARTICIPAT LIVE

Dacă NU  ai participat la webinar dar vrei să beneficiezi de informațiile din Webinar atunci înregistrează-te în portalul nostru pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tot ce trebuie să faci este:

 1. Completează formularul de înregistrare și vei primi un email datele de logare, email + parolă;
 2. Apasă butonul login, introdu datele furnizate pe email și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

Despre Andrei Pitiș

Cu peste 25 de ani de experiență în industria software din România și Statele Unite, Andrei Pitiș este un antreprenor, în serie, business-angel și mentor, cu cinci exit-uri internaționale de succes. În 2019, Andrei Pitiș a fondat Simple Capital, un vehicul privat de investiții, care este interesat de finanțarea de startup-uri de produs și companii de tehnologie și nu numai, aflate în creștere și cu potențial de succes pe piața internațională.  

Andrei și-a propus prin acest program de investiții să contribuie la crearea a „100 de milionari români în tech” în următorii ani. 

 

Parcurs profesional și investițional: În 2013, a fondat Vector Watch, companie care a dezvoltat primul smartwatch cu o autonomie a bateriei de peste 30 de zile. Compania a fost vândută către Fitbit în 2017. După vânzare, Andrei a devenit Vicepreședinte Dezvoltare de Produs în cadrul Fitbit și a condus centrele de cercetare și dezvoltare din România și Belarus până în august 2020.  

 

Andrei este pasionat de creșterea produselor tehnologice pe piața globală, a contribuit semnificativ, din diferite roluri la fondarea și creșterea unor startup-uri, precum și la procese de fuziune și achiziții sau prin investiții active. Andrei Pitiș a absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București, lucrând activ în mai multe proiecte de tehnologie încă din primul an de facultate. În 1996, a co-fondat primul său startup în Silicon Valley cu încă doi parteneri. În 2005, s-a alăturat echipei IXIA, un important furnizor de sisteme de testare de performanță pentru infrastructură și servicii bazate pe IP, în poziția de Country Manager. 


De asemenea, Andrei a servit două mandate consecutive în calitate de Președinte ales al ANIS, cea mai activă asociație pentru domeniul IT din România. Pasionat de dezvoltarea unei culturi antreprenoriale în România, Andrei a co-fondat în 2012 programul Innovation Labs, un proiect național ce își propune să mentoreze și să susțină tinerii în gândirea și dezvoltarea unor idei de business sustenabile. Andrei este și co-fondator al Tech Angels, prima rețea românească pentru business-angels și este un investitor activ și mentor pentru mai multe start-up-uri din Europa de Sud-Est..

 
Andrei este o persoană cu growth mindset, crede că abilitățile sunt maleabile și se pot dezvolta în timp, iubește provocările noi și privește eșecurile ca oportunități de învățare.

Cartea preferată: "Pescăruşul Jonathan Livingston" de Richard Bach

 


Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate