Cum să construiești un brand puternic, care să te diferențieze de concurență


De la Brand Strategy la Creative Execution – Transformă-ți brandul într-un succes de piață

Masterclass online de două ore si jumătate, pentru manageri, antreprenori și profesioniști din Marketing și Advertising. 

MARȚI 1 SEPTEMBRIE 2020

11:00 - 13:30

CE SUBIECTE VOM ABORDA ÎN MASTERCLASS?

 • Conceptele cheie:

  • Architectura mărcii: ideologie, beneficii, personalitate
  • Înțelegerea punctelor fixe și mobile ale clienților: valori, vise, tensiuni

 • Tool-uri:

  • Brand Relationship Ladder
  • Customer Pen Portrait

DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEST MASTERCLASS

Acest masterclass este construit astfel încât tu, în calitate de manager sau antreprenor să poți beneficia de următoarele livrabile concrete:

În urma acestui masterclass vei  putea lua mai bine decizii strategice în ceea ce privește poziționarea mărcii tale​;

Brandul este rezultatul unei combinații de atribute: nume, ambalaj, preț, reputație sau reclamă. Acestea dau identitate produsului sau serviciului pe care îl oferi și face mai ușoară decizia clienților atunci când produsele sau serviciile sunt similare; brandul este primul diferențiator critic în decizia de cumpărare.

Vei descoperi în masterclass cum se conștruieste corect arhitectura unei mărci​;

Brandul tău este ceea ce cred oamenii despre tine. Dacă firma ta ar fi o persoană, brandul ar fi personalitatea ei. Este tot ceea ce publicul crede că știe despre numele de marcă și produsul tău: factologic (de exemplu, vine într-o cutie mov și portocaliu) și emoțional (de exemplu, e romantic). Numele tău de brand există în mod obiectiv, din moment ce oamenii îl pot vedea.

Vei descoperi cum poți înțelege mai bine modificarile clienților și cum să te adaptezi acestor schimbări​;

Orice afacere, fie ea multinațională, sau locală, veche de 100 de ani sau un startup nou-nouț, are nevoie să pună clientul în centrul tuturor acțiunilor sale. Pentru că experiența clientului este atât de importantă, ai nevoie să desenezi cu grijă tabloul experienței clientului. Acest lucru face ca strategia de brand a companiei să fie coerentă, precisă și inovatoare.

CUI I SE ADRESEAZĂ ACEST MASTERCLASS

Antreprenori implicați activ în business

 

Din acest masterclass vei înțelege mai bine cine sunt clienții tăi, care sunt punctele fixe și mobile ale clienților: valori, vise, tensiuni, cum să îți poziționezi corect pe piață serviciile și produsele astfel încât să produci rezultatele  dorite! Vei putea lua corect  deciziile strategice în ceea ce privește o pozitionare mai buna  a mărcii și produsului tău în piață. 

Profitul companiei tale depinde de cerințele de consum ale clienților tăi, ca să poți maximiza profitul, atunci află cum poți satisface cu adevărat nevoile  clienților și cum poți adapta mai bine produsele tale la noile trenduri de consum.

Manageri și profesioniști preocupați de dezvoltare personală și profesională

Din poziția de manager de marketing este important să înțelegi toate schimbările și nevoile clentilor tăi și cum se raportează ei la produsele și serviciile companiiei.  Vei descoperi în acest masterclass cum comunică clienții cu brandul tau, pentru a reuși să poziționezi corect marca și produsele în piață,  pentru a înțelege cum produsul tău contribuie la atingerea și împlinirea valorilor, viselor și obiectivelor clienților tăi. 

Personalizează-ți strategia brandului și a afacerii, rămânând fidel valorilor companiei tale.

DESPRE EXPERT

Mihai a fondat Brand Architects în 2015, pentru a ajuta antreprenori, board-uri, organizații și echipe de marketing să câștige lupta competitivă prin strategie, diferențiere și transformarea mărcilor.

Din perspectiva de consultant, a contribuit la pozitonarea unor mărci precum Hochland și Almette, dar și a unor companii antreprenoriale precum Noriel, Trend Consult, Pain Plaisir, Direct Booking. 

Mihai a participat la dezvoltarea unor proiecte strategice pentru Bitdefender și Federeatia Română de Fotbal. A antrenat echipele de marketing, business sau de consultanță din Antibiotice SA., Bancpost, GfK, Groupe Societe Generale, Ipsos, Provident, Tymbark. 
În trecut a lucrat în companii multinaționale în roluri de Brand Management pentru Ursus, Timișoreana, Ciucaș și de Director de Marketing pentru Bergenbier SA și eMAG. 

De-a lungul timpului, alături de echipele în care a lucrat, a primit 25 de premii ale industriei de marketing și comunicare, dintre care 14 premii Effie și 2 Grand Effie. 

Predă Strategia de Marketing în cadrul Maastricht School of Management România și la The Entrepreneurship Academy. 
Deține un Executive MBA oferit de Oxford University, Säid Business School.

Când nu este la birou, cu un client, în workshop-uri, invitat că speaker prin conferințe, ori cu studenții, Mihai poate fi găsit pe terenul de baschet.

 

Marți, 01 septembrie, 2020, 11:00 

Acest Masterclass se adresează tuturor profesioniștilor și antreprenorilor activi care doresc să asimileze sau să actualizeze o bază solidă de cunoștințe și instrumente de marketing și gestionare a brandurilor. 

Două ore de învățare, interacțiune și experimentare online, din confortul propriei tale case.

Un eveniment dedicat unui grup restrâns de participanți: grupa va avea maxim 10 cursanți.

DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS
0
0

Grăbește-te, locurile se ocupă repede!

Dacă ai mai multe programe de masterclass la care vrei să participi, atunci folosește codurile de discount de mai jos. 

 • ​2XBDM-DISCOUNT și ai 5 % discount la achiziționarea a 2 masterclass-uri din catalog
 • 3XBDM-DISCOUNT și ai 10% discount la achiziționarea a 3 sau mai multe masterclass-uri din catalog

Cum folosești codul? Adaugă în coș toate produsele pe care vrei să le cumperi și la filal introdu codul de discount în căsuța reprezentativă. Reducerea se va aplica pentru prețul total din coș.

Taxă de participare la masterclass

75€ + TVA

DETALII IMPORTANTE DESPRE MASTERCLASS

PAȘI DE URMAT PENTRU PARTICIPARE

 • Completează formularul și înscrie-te la masterclass

  Înscrie-te la masterclass completând formularul și achitând taxa de participare.

  Dacă dorești factură pe firmă, poți solicita plata prin OP folosind butonul de help din colțul dreapta jos.

   

 • Primești toate datele de despre masterclass pe adresa de email înscrisă în formular

  Urmărește email-ul, îți vom comunica toate informațiile necesare pentru logarea la masterclass. Orice modificare sau informare va fi transmisă pe email. Dacă aveți alte neclarități sau probleme puteți oricând lua legătura cu un reprezentant al nostru.

   

 • Intră pe zoom la momentul stabilit. 

  Înainte de a te conecta pe zoom, va trebui să te înregistrezi gratuit pe link-ul trimis pe email. Încearcă să te loghezi cu cel puțin 5 minute înainte de începerea masterclass-ului, vei avea posibilitatea, dacă întâmpini probleme să ne anunți din timp pentru a te ajuta să le soluționezi.

 • Vei primi înregistrarea masterclass-ului pe email, după derularea acestuia.

  În termen de 2-3 zile lucrătoare, vei primi pe email datele de acces la înregistrarea masterclass-ului. Accesul se face pe bază de parolă. Parola va fi evidențiată în email. 

  Aveți la dispoziție înregistrarea pentru 30 sau 90 de zile de la primirea datelor de acces. 

   

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT LA WEBINARIILE SI MASTERCLASS-URILE ORGANIZATE DE BUSINESS DAYS

“The strategic and positioning process, highlight the team creativity, intelligence and applied marketing tools. By connecting with organization, develop new points of view, concentrating the energy on the elements that bring differentiation and competitive advantage. For Trend, this process helped clarify positioning and company communication.”

Adrian Florea

Founder Trend Consult​

“The work for Bitdefender Employer Branding project, proved to be a valuable experience, due to Mihai’s marketing and branding extensive experience”.

Ciprian Istrate

Global Marketing Director Bitdefender

“I was surprised how easy the marketing principles could be applied to Cup of Romania. Once we started the project, the first results came rapidly, and we had the confirmation that football sport sponsorship needs to evolve and reach the level of strategy and communication as any other industry. With proper process and consultant, this vision was modeled starting from positioning up to touchpoints and KPIs.”

Bogdan Popescu​

Commercial Director FRF​

RECOMANDARILE NOASTRE


Cei care au ales să participe la acest masterclass s-au uitat și au ales să participe și la aceste masterclass-uri și webinarii.

Masterclass-urile sunt împărțite pe categorii, poți verifica fiecare categorie în parte pentru a găsi soluția la nevoile tale. 

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate