Descoperă-ți potențialul


Acest masterclass se adresează persoanelor care au dificultate în a-și gestiona corect timpul între viața personală și cea profesională, dar și celor care vor să își înțeleagă mai bine potențialul și cum și-l pot atinge.

Masterclass online de două ore si jumătate, pentru manageri, antreprenori și profesioniști. 

MARȚI 04 SEPTEMBRIE 2020

19:00 - 21:30

CE SUBIECTE VOM ABORDA ÎN MASTERCLASS?

 • Un proces complet de accesare a resurselor proprii și de folosire a acestuia

 • Tehnici profesionale de hipnoza ericksoniana

 • Demo -uri

 • Programare neuro lingvistica, coaching, psihiatrie, psihologie, dezvoltare personala

 • Cum poate ajuta hipnoza să accesezi și să potențezi resursele proprii?

DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEST MASTERCLASS

Acest masterclass este construit astfel încât tu, în calitate de manager sau antreprenor să poți beneficia de următoarele livrabile concrete:

Vei descoperi cum să folosești aceste tehnici pentru creșterea productivității tale;

Productivitatea înseamna mai mult decat volum în ceea ce priveste activitatea noastra zilnica. Înseamnă concentrare, accesarea resurselor la îndemana și, desigur, motivatie, iar pentru a putea fi complet concentrați la task-urile zilnice, trebuie să ne asigurăm că acordăm suficient timp și obiectivelor personale.

Vei descoperi un proces bazat pe tehnica de hipnoza pentru gestionarea situatiilor problema;​

Incertitudinea planează pretutindeni și va exista oricând, căci viitorul are o particularitate certă: deși, într-o oarecare măsură, este predictibil, în cel puțin aceeași măsură, el este imprevizibil (impredictibil, nesigur, incert).

Vei învăța cum să te concentrezi profund, și să faci unele task-uri fătă un consum mare de energie;​

Tehnicile de hipnoză sunt folosite din ce în ce mai mult pentru mărirea puterii de concentrare, accesarea și potențarea resurselor proprii. Hipnoză este unul dintre cuvintele ce pot fi foarte controversate, din cauza informațiilor de gen tabloid care au prezentat aspecte distorsionate ale acestor tehnici. 

Vei descoperi un proces bazat pe tehnici de hipnoza pentru accesarea resurselor proprii​

Vei participa la un proces de dezvoltarea a unei situaţii terapeutice care îți va permite să îți folosești propria gândire, propria înţelegere și propriile emoţii, într-un fel care să se potrivească cel mai bine schemei tale de viaţă.

VIDEO INVITATIE LA MASTERCLASS DIN PARTEA LECTORULUI

CUI I SE ADRESEAZĂ ACEST MASTERCLASS

Antreprenori implicați activ în business

Acest masterclass este pentru tine, antreprenorul care simte presiunea și tensiunea generată de criza prezentă. Care caută soluții și oportunități pentru stabilitatea business-ului și pentru creșterea productivității angajaților. Dacă ai înțeles schimbările în derulare din mediul de afaceri prezent, atunci te așteptăm la masterclass-urile care te vor ajuta să dezvolți echipe, să creezi un mediu organizațional corect, să crești vânzările, să optimizezi costurile și să atingi succesul în business-ul tău.

Manageri și profesioniști preocupați de dezvoltare personală și profesională

Acest masterclass este pentru tine DACĂ ești în căutarea unor soluții optime de dezvoltare, de înțelegere a climatului de business organizațional astfel încât să fii un expert calificat în domeniul tău, să poți genera valoare și rezultate prin munca ta. DACĂ  ești în căutare de strategii, know-how și tool-uri care îți pot simplifica munca și crește productivitate sau DACĂ vrei să îți dezvolți noi  abilități prin care poți să îți adaptezi munca la noul mediu. Vino la acest masterclass!

Consultanți și freelanceri care vor să-și actualizeze cunoștiințele 

Ești expert în domeniul tău și cauți noi modalități de a fi mai productiv, de a-ți digitaliza procesele și de a-ți simplifica munca, atunci acest masterclass este pentru tine. Vei înțelege ce schimbări a generat pandemia în mediul de business, ce așteptări au partenerii și clienții tăi de la tine. Vei înțelege cum poți să comunici cu partenerii tăi, să lucrezi cu colaboratorii și să instruiești persoane! Dacă vrei să faci pasul sătre antreprenoriat, atunci acest masterclass este pentru tine!

DESPRE EXPERT

Elena Prodan este fondator Communication Angels si are un doctorat in stiintele comunicarii. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul promovarii.

 

Elena Prodan a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani şi alţi 4 ani i-a petrecut în echipa de PR Realitatea Media Group. A lansat in Romania formate ample de televiziune precum X Factor, Top Chef si a  creat campanii de comunicare integrate de suport pentru diferite branduri. In portofoliul creat de agentia sa concept se numara branduri precum Promenada Mall, Mercedes Benz, Red Bull sau persoane publice: Dan Negru, Dani Otil, Razvan Simion, Simona Gherghe, Nicolai Tand, Taner Chemal, Razvan Boberis, Ela Craciun si nu numai. Pentru fiecare proiect a construit sisteme de comunicare si de promovare folosind strategii si mecanisme din PR, marketing, branding, comunicare.

 

Vineri, 04 septembrie, 2020, 19:00 

Acest Masterclass se adresează tuturor profesioniștilor, managerilor și antreprenorilor activi care doresc să asimileze tehnici de potențare a resurselor proprii și de a deveni cea mai bună variantă, atât în plan personal, cât și profesional.

Un eveniment dedicat unui grup restrâns de participanți: grupa va avea maxim 10 cursanți.

DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS
0
0

Grăbește-te, locurile se ocupă repede!

Dacă ai mai multe programe de masterclass la care vrei să participi, atunci folosește codurile de discount de mai jos. 

 • ​2XBDM-DISCOUNT și ai 5 % discount la achiziționarea a 2 masterclass-uri din catalog
 • 3XBDM-DISCOUNT și ai 10% discount la achiziționarea a 3 sau mai multe masterclass-uri din catalog

Cum folosești codul? Adaugă în coș toate produsele pe care vrei să le cumperi și la filal introdu codul de discount în căsuța reprezentativă. Reducerea se va aplica pentru prețul total din coș.

Taxă de participare la masterclass

75€ + TVA

DETALII IMPORTANTE DESPRE MASTERCLASS

PAȘI DE URMAT PENTRU PARTICIPARE

 • Completează formularul și înscrie-te la masterclass

  Înscrie-te la masterclass completând formularul și achitând taxa de participare.

  Dacă dorești factură pe firmă, poți solicita plata prin OP folosind butonul de help din colțul dreapta jos.

   

 • Primești toate datele de despre masterclass pe adresa de email înscrisă în formular

  Urmărește email-ul, îți vom comunica toate informațiile necesare pentru logarea la masterclass. Orice modificare sau informare va fi transmisă pe email. Dacă aveți alte neclarități sau probleme puteți oricând lua legătura cu un reprezentant al nostru.

   

 • Intră pe zoom la momentul stabilit. 

  Înainte de a te conecta pe zoom, va trebui să te înregistrezi gratuit pe link-ul trimis pe email. Încearcă să te loghezi cu cel puțin 5 minute înainte de începerea masterclass-ului, vei avea posibilitatea, dacă întâmpini probleme să ne anunți din timp pentru a te ajuta să le soluționezi.

 • Vei primi înregistrarea masterclass-ului pe email, după derularea acestuia.

  În termen de 2-3 zile lucrătoare, vei primi pe email datele de acces la înregistrarea masterclass-ului. Accesul se face pe bază de parolă. Parola va fi evidențiată în email. 

  Aveți la dispoziție înregistrarea pentru 30 sau 90 de zile de la primirea datelor de acces. 

   

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT LA WEBINARIILE SI MASTERCLASS-URILE ORGANIZATE DE BUSINESS DAYS

Pe Elena Prodan am cunoscut-o in momentul in care aveam nevoie de un om performant pentru a livra servicii de PR pentru aniversarea primului an de viata a Promenada Mall. Am realizat un eveniment de anvergura pentru clientii Promenada Mall si apreciez ca Elena a gestionat grozav actiunile de comunicare propuse: realizarea unei emisii in direct din locatie a emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, Antena 1, implicarea mai multor persoane publice si bloggeri si lista nu se opreste aici. O recomand si voi lucra oricand cu placere cu Elena Prodan. 

Razvan Marincoi

Director de Marketing Promenada Mall

Apreciez intotdeauna serviciile profesioniste si oamenii care livreaza la standardele dorite. O recomand pe Elena Prodan pentru eficienta si modul ei de a fi implicat si focusat pe solutii. 

Andreea Mitrache

​National Communication Manager  ​

Ma leaga de Elena Prodan multi ani de colaborare la Antena 1 si pot sa spun ca adeseori imaginea mea publica a fost aparata sau promovata datorita capacitatii ei profesionale. Sper sa mai am sansa sa lucrez alaturi de Elena. Multumesc pentru tot.

Dan Negru 

RECOMANDARILE NOASTRE


Cei care au ales să participe la acest masterclass s-au uitat și au ales să participe și la aceste masterclass-uri și webinarii

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate