Antreprenor vizionar sau doar antreprenor?


În urma acestui masterclass vei putea să-ți creezi o strategie cu adevărat relevantă pentru business-ul tău care să te ajute să devii un lider în industria ta, nu doar să supraviețuiești de la o lună la alta. 

Masterclass online de două ore si jumătate, pentru antreprenorii implicați activ în business și
persoanelor C-Level din companiile românești. 

LUNI 7 SEPTEMBRIE 2020

11:00 - 13:30

CE SUBIECTE VOM ABORDA ÎN MASTERCLASS?

 • Market Insight

 • Setting strategic goals

 • Strategic planning

 • G2M Strategy

 • Execution planning

 • Contingency plan

DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEST MASTERCLASS

Acest masterclass este construit astfel încât tu, în calitate de manager sau antreprenor să poți beneficia de următoarele livrabile concrete:

Vei înțelege conceptului de anagement strategic

Un bun management strategic este esențial pentru succesul pe termen lung. Aceasta implică definirea unei strategii de afaceri cu obiective clare, crearea de planuri clare cu privire la modul în care aceste obiective vor fi atinse, alinierea activităților de afaceri pentru a sprijini obiectivele și alocarea resurselor necesare realizării obiectivelor.

Vei construi direcții de dezvoltare strategică ale companiei

Managementul strategic necesită, de asemenea, abilități de strategie pentru a trece de la analiza de afaceri la strategia de afaceri - adică identificarea oportunităților din analiza de afaceri, alegerea celor care trebuie să urmeze, și apoi dezvoltarea unei strategii care definește modul în care compania va folosi oportunitățile alese.

Vei învăța cum să stabilești obiective și a KPI-uri de succes

După ce au fost stabilite obiectivele, este nevoie de indicatori care să măsoare progresul. Asta fac KPI-s, arată statusul sau gradul de îndeplinire al obiectivelor. Un indicator „cheie” trebuie să fie esențial, trebuie să te facă să tresari când se modifică cu mai mult de 5% (sau 10, sau 15, alege cifra cea mai potrivită pentru fiecare caz).

 

Vei dezvolta planului strategic, componentele și structura acestuia.

Planul Strategic  reflectă obiectivele, programele, măsurile la nivelul unui sector  pe care compania/instituția  le planifică pe perioada a patru ani și pentru care alocă fonduri în limita resurselor bugetare destinate sectorului corespunzător cadrului bugetar pe termen mediu atribuit acesteia, pentru implementarea lor și obținerea rezultatelor estimate. 

Vei înțelege importanța creării unui plan de rezervă

Planificarea este o etapă crucială în dezvoltarea afacerii. Deși este mai puțin antrenantă și pare o pierdere de timp pentru unii antreprenori, planificarea este un proces ce nu ar trebui neglijat. Un plan consistent asigura un start bun și oferă direcție. Din păcate însă, puțini antreprenori pornesc la drum cu un plan bun iar și mai puțini se gândesc la planul de rezervă.

VIDEO INVITATIE LA MASTERCLASS DIN PARTEA LECTORULUI

CUI I SE ADRESEAZĂ ACEST MASTERCLASS

Antreprenori implicați activ în business

Acest masterclass este pentru tine, antreprenorul care simte presiunea și tensiunea generată de criza prezentă. Care caută soluții și oportunități pentru stabilitatea business-ului și pentru creșterea productivității angajaților. Dacă ai înțeles schimbările în derulare din mediul de afaceri prezent, atunci te așteptăm la masterclass-urile care te vor ajuta să dezvolți echipe, să creezi un mediu organizațional corect, să crești vânzările, să optimizezi costurile și să atingi succesul în business-ul tău.

Manageri și profesioniști preocupați de dezvoltare personală și profesională

Acest masterclass este pentru tine DACĂ ești în căutarea unor soluții optime de dezvoltare, de înțelegere a climatului de business organizațional astfel încât să fii un expert calificat în domeniul tău, să poți genera valoare și rezultate prin munca ta. DACĂ  ești în căutare de strategii, know-how și tool-uri care îți pot simplifica munca și crește productivitate sau DACĂ vrei să îți dezvolți noi  abilități prin care poți să îți adaptezi munca la noul mediu. Vino la acest masterclass!

Consultanți și freelanceri care vor să-și actualizeze cunoștiințele 

Ești expert în domeniul tău și cauți noi modalități de a fi mai productiv, de a-ți digitaliza procesele și de a-ți simplifica munca, atunci acest masterclass este pentru tine. Vei înțelege ce schimbări a generat pandemia în mediul de business, ce așteptări au partenerii și clienții tăi de la tine. Vei înțelege cum poți să comunici cu partenerii tăi, să lucrezi cu colaboratorii și să instruiești persoane! Dacă vrei să faci pasul sătre antreprenoriat, atunci acest masterclass este pentru tine!

DESPRE EXPERT

Cristian Cojocaru este expert în consultanță de business, cu peste 20 de ani de experiență în vânzări și management. 
A construit și condus cu succes echipe în companii precum Vodafone, Telekom, LG, Sony Ericsson și Samsung. 

În prezent este antreprenor și oferă servicii de consultanță de management și programe de training, acoperind arii precum managementul performanței, managementul echipei, managementul strategic, tehnici de negociere avansate și abilități de vânzări B2B/B2C.
Este pasionat de interacțiunea cu oamenii și de posibilitatea de a împărtăși experiență acumulată, dar și de a continuă să învețe, inclusiv de la oamenii cu care interacționează în fiecare zi. 

Ca antreprenor, a dezvoltat și livrat programe de training pentru cca 500 de oameni  și a oferit consultanță de management pentru cca 60 de companii.


Îi place să scrie, deși nu se consideră scriitor. Experiență din companii și pasiunea pentru scris s-au materializat în "Paradoxuri Corporatiste", prima carte din România despre corporații și corporatiști.
Se bucură de prezent, deși în egală măsură este pasionat de istorie și de modul în care această ne-a format.

 

Luni, 07 septembrie, 2020, 11:00 

Acest Masterclass se adresează tuturor antreprenorilor activ implicați în business și C-level care doresc să creeze o strategie de succes și care să
dea rezultate, indiferent de industria în care se află. 
Scopul acestui masterclass este ca fiecare participant să poată aplica informațiile obținute imediat. 

Un eveniment dedicat unui grup restrâns de participanți: grupa va avea maxim 10 cursanți.

DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS
0
0

Grăbește-te, locurile se ocupă repede!

Dacă ai mai multe programe de masterclass la care vrei să participi, atunci folosește codurile de discount de mai jos. 

 • ​2XBDM-DISCOUNT și ai 5 % discount la achiziționarea a 2 masterclass-uri din catalog
 • 3XBDM-DISCOUNT și ai 10% discount la achiziționarea a 3 sau mai multe masterclass-uri din catalog

Cum folosești codul? Adaugă în coș toate produsele pe care vrei să le cumperi și la filal introdu codul de discount în căsuța reprezentativă. Reducerea se va aplica pentru prețul total din coș.

Taxă de participare la masterclass

65€ + TVA

DETALII IMPORTANTE DESPRE MASTERCLASS

PAȘI DE URMAT PENTRU PARTICIPARE

 • Completează formularul și înscrie-te la masterclass

  Înscrie-te la masterclass completând formularul și achitând taxa de participare.

  Dacă dorești factură pe firmă, poți solicita plata prin OP folosind butonul de help din colțul dreapta jos.

   

 • Primești toate datele de despre masterclass pe adresa de email înscrisă în formular

  Urmărește email-ul, îți vom comunica toate informațiile necesare pentru logarea la masterclass. Orice modificare sau informare va fi transmisă pe email. Dacă aveți alte neclarități sau probleme puteți oricând lua legătura cu un reprezentant al nostru.

   

 • Intră pe zoom la momentul stabilit. 

  Înainte de a te conecta pe zoom, va trebui să te înregistrezi gratuit pe link-ul trimis pe email. Încearcă să te loghezi cu cel puțin 5 minute înainte de începerea masterclass-ului, vei avea posibilitatea, dacă întâmpini probleme să ne anunți din timp pentru a te ajuta să le soluționezi.

 • Vei primi înregistrarea masterclass-ului pe email, după derularea acestuia.

  În termen de 2-3 zile lucrătoare, vei primi pe email datele de acces la înregistrarea masterclass-ului. Accesul se face pe bază de parolă. Parola va fi evidențiată în email. 

  Aveți la dispoziție înregistrarea pentru 30 sau 90 de zile de la primirea datelor de acces. 

   

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT LA WEBINARIILE SI MASTERCLASS-URILE ORGANIZATE DE BUSINESS DAYS

Primim atâta valoare de fiecare dată, încât simt că avem datoria de a crește, a ne dezvolta continuu și a oferi mai departe calitate superioară clienților noștri, partenerilor și tuturor celor cu care relaționăm. Continuați! Avem nevoie de voi! Avem nevoie să înțelegem că doar prin educație putem să ne creștem propriile standarde, să devenim mai buni, să oferim mai mult. Vă mulțumesc și vă prețuiesc!​

Lucilia Vasilescu

Antreprenor

Felicitari pentru faptul ca poti aduce in aceste webinaruri oameni cu asa valoare profesionala. Daca acesti oameni aleg sa participe la webinarurile tale inseamna ca si ei vad o valoare reala si in colaborarea cu tine. 
Am mai tot participat pe la diferite webinaruri saptamanile astea pentru ca am mai mult timp decat de obicei si vreau sa iti spun ca de departe webinarurile tale sunt cele mai atractive pentru mine - practicieni care povestesc din experienta lor reala.

Mihai Mihailovici

Atreprenor

Foarte buna organizare, topicuri cu teme interesante si actuale. Recomandat atat pentru antreprenori dar si pentru cei ce-si doresc o imbunatatire a cunostintelor profesionale din zona de vanzari, marketing, HR

Mircea Scarlatescu

CEO

RECOMANDARILE NOASTRE


Cei care au ales să participe la acest masterclass s-au uitat și au ales să participe și la aceste masterclass-uri și webinarii

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate