Atinge performanța în comunicare prin 

stiința microexpresiilor - Master your 6th sense


Prin acest masterclass vei descoperi secretele din spatele cuvintelor și vei înțelege ce se ascunde pe fața celuilalt. Vei reuși să citeștei chipul  interlocutorului tău și vei afla ce vrea să-ți spună cu adevărat. 

Masterclass online de două ore si jumătate, pentru manageri, antreprenori și profesioniști din Marketing și Advertising. 

MIERCURI, 16 SEPTEMBRIE, 2020

19:00 - 21:30

CE SUBIECTE VOM ABORDA ÎN MASTERCLASS?

 • Ce sunt microexpresiile și cum le recunoști pe fața celuilalt.

 • Cum le interpretezi în relaționare și ce emoție se ascunde în spatele lor.

 • Cum să răspundem eficient în funcție de ceea ce vedem pe fața celorlalți (clienți, colegi, subalterni, parteneri, furnizori).

 • Performanță în citirea feței și depistarea mesajelor din spatele cuvintelor

DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEST MASTERCLASS

Acest masterclass este construit astfel încât tu, în calitate de manager sau antreprenor să poți beneficia de următoarele livrabile concrete:

Vei descoperi în masterclass cum să înfluențezi cu integritate;​

Poate ești lider și vrei să motivezi sau să inspiri echipa. Poate ești expert în domeniul tău de activitate și vrei să-i convingi pe ceilalți că punctul tău de vedere aduce cele mai multe beneficii pentru voi sau pentru companie. Lucrezi în vânzări și vrei să-i argumentezi potențialului client de ce ar trebui să devină clientul tău fidel cât mai repede.

Vei afla cum poți să fii un lider empatic;​

În orice tip de organizație/ instituție, tipul de management/ leadership exercitat la vârful ierarhiei organizaționale influenţează în mod cert eficiența și performanța organizației respective. Învață în masterclass cum poți să fii un lider empatic.

Înțelegi și aplici modalități de a negocia eficient și cu stil;​

Ai dezvoltat un proiect inovativ și vrei să atragi de partea ta cât mai mulți oameni? Îți dorești să fii un campion al pitch-urilor? Sau poate vrei să convingi un manager la interviu că ești cel mai bun candidat pentru post, atunci descoperă în masterclass cum să negociezi cu stil.


Descoperi cum poți să previi și tratezi conflicte

Conflictul, aşa cum s-a mai spus, presupune tensiune, încordare şi o oarecare rivalitate. El împarte participanţii în două tabere care au ca scop câştigarea controlului asupra situaţiei. Cum rezolvăm această dilemă altfel decât prin fugă sau luptă, răspunsurile naturale, aproape instinctuale în faţa unui pericol real sau imaginar? Abandonăm situaţia sau ne angajăm în conflict?

Vei afla cum poți să recrutezi cei mai potriviți oameni și motivezi corect oamenii din echipa ta;

Atragerea și recrutarea celor mai potriviți oameni este una dintre provocările și prioritățile  managerilor de companii, în contextul în care, lupta pentru candidați este din ce în ce mai aprigă. Oricât de ambițioase ar fi obiectivele ce ți le-ai stabilit, cu greu vei reuși să le transpui în acțiuni concrete și durabile fără persoanele potrivite alături de tine.


VIDEO INVITATIE LA MASTERCLASS DIN PARTEA LECTORULUI

CUI I SE ADRESEAZĂ ACEST MASTERCLASS

Antreprenori implicați activ în business

Acest masterclass este pentru tine, antreprenorul care simte presiunea și tensiunea generată de criza prezentă. Care caută soluții și oportunități pentru stabilitatea business-ului și pentru creșterea productivității angajaților. Dacă ai înțeles schimbările în derulare din mediul de afaceri prezent, atunci te așteptăm la masterclass-urile care te vor ajuta să dezvolți echipe, să creezi un mediu organizațional corect, să crești vânzările, să optimizezi costurile și să atingi succesul în business-ul tău.

Manageri și profesioniști preocupați de dezvoltare personală și profesională

Acest masterclass este pentru tine DACĂ ești în căutarea unor soluții optime de dezvoltare, de înțelegere a climatului de business organizațional astfel încât să fii un expert calificat în domeniul tău, să poți genera valoare și rezultate prin munca ta. DACĂ  ești în căutare de strategii, know-how și tool-uri care îți pot simplifica munca și crește productivitate sau DACĂ vrei să îți dezvolți noi  abilități prin care poți să îți adaptezi munca la noul mediu. Vino la acest masterclass!

Consultanți și freelanceri care vor să-și actualizeze cunoștiințele 

Ești expert în domeniul tău și cauți noi modalități de a fi mai productiv, de a-ți digitaliza procesele și de a-ți simplifica munca, atunci acest masterclass este pentru tine. Vei înțelege ce schimbări a generat pandemia în mediul de business, ce așteptări au partenerii și clienții tăi de la tine. Vei înțelege cum poți să comunici cu partenerii tăi, să lucrezi cu colaboratorii și să instruiești persoane! Dacă vrei să faci pasul sătre antreprenoriat, atunci acest masterclass este pentru tine!

DESPRE EXPERT

 • 12 ani de experiență în livrarea și design-ul programelor de training.
 • 10.000 de ore de training livrate.
 • 2.500 de ore de business coaching.
 • 50 de companii multinaționale și antreprenoriale în portofoliu.

 

Expert în livrarea de programe de leadership și soft-skills experiențiale, cu un puternic caracter dinamic, interactiv și de impact.

 

Câteva companii din portofoliu: Coca-Cola HBC, Servier, Metro, Ikea, Honeywell, Naos-Bioderma, Agricover, Ursus, KPMG, Molson Coors, BCR Asigurari de Viata, Societe Generale, Labormed Alvogen, Medlife, Ipso Agricultura, Leroy Merlin etc.

 

Miercuri, 16 septembrie, 2020, 19:00 

Acest Masterclass se adresează tuturor profesioniștilor și antreprenorilor activi care doresc să asimileze sau să actualizeze o bază solidă de cunoștințe și instrumente de comunicare și științe a expresiilor.

Două ore de învățare, interacțiune și experimentare online, din confortul propriei tale case.

Un eveniment dedicat unui grup restrâns de participanți: grupa va avea maxim 10 cursanți.

DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS
0
0

Grăbește-te, locurile se ocupă repede!

Dacă ai mai multe programe de masterclass la care vrei să participi, atunci folosește codurile de discount de mai jos. 

 • ​2XBDM-DISCOUNT și ai 5 % discount la achiziționarea a 2 masterclass-uri din catalog
 • 3XBDM-DISCOUNT și ai 10% discount la achiziționarea a 3 sau mai multe masterclass-uri din catalog

Cum folosești codul? Adaugă în coș toate produsele pe care vrei să le cumperi și la filal introdu codul de discount în căsuța reprezentativă. Reducerea se va aplica pentru prețul total din coș.

Taxă de participare la masterclass

65€ + TVA

DETALII IMPORTANTE DESPRE MASTERCLASS

PAȘI DE URMAT PENTRU PARTICIPARE

 • Completează formularul și înscrie-te la masterclass

  Înscrie-te la masterclass completând formularul și achitând taxa de participare.

  Dacă dorești factură pe firmă, poți solicita plata prin OP folosind butonul de help din colțul dreapta jos.

   

 • Primești toate datele de despre masterclass pe adresa de email înscrisă în formular

  Urmărește email-ul, îți vom comunica toate informațiile necesare pentru logarea la masterclass. Orice modificare sau informare va fi transmisă pe email. Dacă aveți alte neclarități sau probleme puteți oricând lua legătura cu un reprezentant al nostru.

   

 • Intră pe zoom la momentul stabilit. 

  Înainte de a te conecta pe zoom, va trebui să te înregistrezi gratuit pe link-ul trimis pe email. Încearcă să te loghezi cu cel puțin 5 minute înainte de începerea masterclass-ului, vei avea posibilitatea, dacă întâmpini probleme să ne anunți din timp pentru a te ajuta să le soluționezi.

 • Vei primi înregistrarea masterclass-ului pe email, după derularea acestuia.

  În termen de 2-3 zile lucrătoare, vei primi pe email datele de acces la înregistrarea masterclass-ului. Accesul se face pe bază de parolă. Parola va fi evidențiată în email. 

  Aveți la dispoziție înregistrarea pentru 30 sau 90 de zile de la primirea datelor de acces. 

   

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT LA WEBINARIILE SI MASTERCLASS-URILE ORGANIZATE DE BUSINESS DAYS

“Cătălin reușește să transforme un training, care la prima vedere pare doar unul obișnuit, într-o experiență deosebită de care îți vei aminti cu drag mult timp după. Pe lângă informațiile prețioase, Cătălin transmite energie și voie bună, iar procesul de învățare se desfășoară într-o atmosferă relaxată, prietenoasă, plăcută și plină de energie. Pe lângă toate acestea, reușește să creeze o legătură frumoasă și între participanți, nu doar între el și sală. Felicitări, Cătălin!” 

Paula Enache

PR & Events Manager @Laboratoire Bioderma Romania​

“Cătălin mi-a reamintit ce înseamnă să fii un trainer foarte bun pentru că ale sale cursuri sunt asezonate cu: umor, povești și scene energizante, pictează imagini în mintea cursanților, îi implică și, poate cel mai important, adresează întrebări potrivite, doar pentru a-i ajuta pe participanți să devină mai buni prin resurse personale. Felicitări!” 

 

Andreea Costin​

HR Business Partner @ Siemens

“Cătălin se simte cel mai confortabil în fața unei audiențe - este cel mai entuziast, deschis și energizant trainer pe care l-am cunoscut. Este un speker foarte bun care angajează audienta într-un minut și care în urmatorul minut te poate face să râzi cu lacrimi.

Colegii mei din Supply Chain mi-au dat doar feedback-uri pozitive despre trainingurile lui Catalin, spunându-mi că nu s-au mai simițit niciodată atât de bine într-un training, păstrând în același timp o atmosferă deschisă de învățare.”

Maria Dinu

Group Talent Process Effectiveness Manager @ Coca-Cola Hellenic​

RECOMANDARILE NOASTRE


Cei care au ales să participe la acest masterclass s-au uitat și au ales să participe și la aceste masterclass-uri și webinarii

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate