CUM GESTIONEZI PROMOVAREA ONLINE CU DOAR O ORĂ PE SĂPTĂMÂNĂ. MASTERCLASS PENTRU ANTREPRENORI ȘI MANAGERI​

Participă la masterclass și preia controlul promovării online a afacerii tale. Dezvolți un sistem de Marketing Online profitabil fără să investești mai mult de o oră pe săptămână.


Dacă nu ai ajuns să participi live, iți oferim posibilitatea de a accesa înregistrarea masterclass-ului!

Taxă de acces la masterclass

70€ + TVA

CE SUBIECTE VOM ABORDA ÎN MASTERCLASS?

 • Ce activități cruciale de Marketing Online ai nevoie pentru afacerea ta;

 • Cum setezi obiectivele de marketing online;

 • Cum setezi bugetul de promovare online;

 • Colaborarea profitabilă cu un specialist de marketing, un freelancer sau o agenției;

 • Managementul promovării online cu doar o oră pe săptămână.

Dacă vrei să continui achiziția de masterclass-uri, apasă adaugă în coș, după care accesează prin linkul din dreapta catalogul masterclass-urilor pentru a naviga și a selecta și alte masterclass-uri care te pot ajuta.

La acest link poți accesa catalogul masterclass-urilor și poți alege din peste 20 de titluri și topicuri care te pota ajuta pe tine, echipa ta sau afacerea ta să evolueze și să se transforme iî versiunea care să te conducă spre succes.

DESPRE EXPERT

Călin Biriș este fondatorul Online Mastery, programul de la A la Z despre Marketing Online, și Senior Partner în cadrul agenției de marketing Loopaa Marcom, din Cluj-Napoca. 

În cei peste 10 ani de experiență a lucrat direct cu peste 80 de companii pe care le-a ajutat să fie mai competitive în online și a susținut peste 200 de workshopuri și prezentări, la care au participat mai mult de 15.000 de antreprenori, manageri și tineri profesioniști.

 

În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din onlineul Românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniși în marcom IAA YP Cluj. 

În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România. Mai multe detalii despre Călin poți afla pe www.calinbiris.ro .

VIDEO INVITATIE LA MASTERCLASS DIN PARTEA LECTORULUI

DETALII IMPORTANTE DESPRE MASTERCLASS

CUI I SE ADRESEAZĂ ACEST MASTERCLASS

 • Antreprenori implicați activ în business

  Acest masterclass este pentru tine, antreprenorul care simte presiunea și tensiunea generată de criza prezentă. Care caută soluții și oportunități pentru stabilitatea business-ului și pentru creșterea optimizarea timpului de lucru și adaptarea le noul mediu de business.

 • Manageri și profesioniști preocupați de dezvoltare personală și profesională

  Acest masterclass este pentru tine DACĂ ești în căutarea unor soluții optime de dezvoltare, de înțelegere a climatului de business organizațional astfel încât se fii un expert calificat în domeniul tău, să poți genera valoare și rezultate prin munca ta. DACĂ cauți strategii, know-how și tool-uri care îți pot simplifica munca și crește productivitate sau DACĂ vrei să îți dezvolți noi  abilități prin care poți să îți adaptezi munca la noul mediu. Vino la masterclass-urile cate ți se potrivesc, adu cu tine întrebările și problemele întâmpinate, vei primi toate răspunsurile și strategiile necesare.

 • Consultanți și freelanceri care vor să-și actualizeze cunoștiințele în acest domeniu

  Ești expert în domeniul tău și cauți noi modalități de a fi mai productiv, de a-ți digitaliza procesele, de a-ți simplifica munca și a-ți reînnoi strategia și noțiunile. Atunci programul nostru de masterclass-uri este ceea ce ai nevoie. Vei înțelege ce schimbări a generat pandemia în mediul de business, ce așteptări au partenerii și clienții tăi de la tine. Vei înțelege cum poți să îți optimizezi costurile și să adaptezi strategia de business cum să digitalizezi și cum să ai un marketing corect.

DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEST MASTERCLASS

 • în urma acestui masterclass, îți faci o listă de acțiuni de verificare prin care deții controlul promovării online a afacerii.

 • Îți setezi principalii indicatori după care îți ghidezi promovarea online.

 • Afli cum manageriezi eficient colaboratorii care te ajută cu promovarea online.

 • Ai ocazia să adresezi întrebări specifice despre promovarea online a afacerii tale.

PAȘI DE URMAT PENTRU PARTICIPARE

 • Completează formularul și înscrie-te la masterclass

  Înscrie-te la masterclass completând formularul și achitând taxa de participare.

  Dacă dorești factură pe firmă, poți solicita plata prin OP folosind butonul de help din colțul dreapta jos.

   

 • Primești toate datele de despre masterclass pe adresa de email înscrisă în formular

  Urmărește email-ul, îți vom comunica toate informațiile necesare pentru logarea la masterclass. Orice modificare sau informare va fi transmisă pe email. Dacă aveți alte neclarități sau probleme puteți oricând lua legătura cu un reprezentant al nostru.

   

 • Intră pe zoom la momentul stabilit. 

  Înainte de a te conecta pe zoom, va trebui să te înregistrezi gratuit pe link-ul trimis pe email. Încearcă să te loghezi cu cel puțin 5 minute înainte de începerea masterclass-ului, vei avea posibilitatea, dacă întâmpini probleme să ne anunți din timp pentru a te ajuta să le soluționezi.

 • Vei primi înregistrarea masterclass-ului pe email, după derularea acestuia.

  În termen de 2-3 zile lucrătoare, vei primi pe email datele de acces la înregistrarea masterclass-ului. Accesul se face pe bază de parolă. Parola va fi evidențiată în email. 

  Aveți la dispoziție înregistrarea pentru 30 sau 90 de zile de la primirea datelor de acces. 

   

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT LA WEBINARIILE SI MASTERCLASS-URILE ORGANIZATE DE BUSINESS DAYS

Workshopul a reprezentat pentru mine un adevarat Abecedar al Marketingului Online, a reusit sa raspunda la multe din intrebarile pe care le aveam si mai mult, sa ne ofere ghidarea si procedura concreta de lucru exemplificand fiecare informatie oferita.

     Intr-o piata in care multe agentii de marketing promit mult si fac cat pot, profitand de nepriceperea clientului, este genul de workshop care te lumineaza si te ajuta sa-ti dai seama, foarte clar, ce ar trebui sa faca pentru firma ta o agentie de marketing online sau angajatul tau full time

Cătălin Petru Popescu​

Director, 3D Portal

A fost minunat să văd marketingul online etapizat și ierarhizat. În marea de informații, am avut o hartă și o busolă. Lucrurile au fost prezentate la momentul potrivit, scoase din sertarele potrivite. Felicitări atât pentru organizare, cât și pentru conținut!

Păscuța Dacian

Copywriter

Un foarte bun prilej de a afla cât de multe oportunități sunt în acest moment neexploatate la noi în firmă, de a ne pregăti planul de informare / educare și pentru generațiile foarte tinere (nu doar pentru generația interesată în acest momet, organic, de noi), de a afla încotro și cum merge informația, unde și cum pot găsi servicii de marketing de înalt nivel.

Călin este un speaker capabil să se adreseze și pe limba începătorilor și să răspundă și nevoilor/așteptărilor foarte avansate.

Anca Beu​

Antreprenor și fondator Prisaca Transilvana

RECOMANDARILE NOASTRE


Cei care au ales să participe la acest masterclass s-au uitat și au ales să participe și la aceste masterclass-uri și webinarii

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate