Cum să construiești o echipă performantă indiferent de context


Transformă-ți compania in lider de piață și angajați în lideri și parteneri.

Masterclass online de două ore si jumătate, pentru managerii, antreprenorii și profesioniștii 
care își doresc să creeze echipe puternice, consolidate și motivate.

JOI 15 SEPTEMBRIE 2020

19:00 - 21:30

CE SUBIECTE VOM ABORDA ÎN MASTERCLASS? 

 • Ce este Employee Engagement-ul? De ce este important și care este impactul asupra business-ului.

 • Motivarea ca mecanism de performance management. Ce ii motivează cu adevărat pe oameni?

 • Cum activăm talentele din companie, transformăm angajatul din executant pasiv în partener pentru business

 • Ce înseamnă EVP și cum se construiește oferta de valoare către angajați?

 • Dashboard indicatori de motivare și engagement: la ce trebuie să ne uităm, cum cuantificăm implicarea

DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEST MASTERCLASS

Acest masterclass este construit astfel încât tu, în calitate de manager sau antreprenor să poți beneficia de următoarele livrabile concrete:

Vrei reuși să crești ponderea angajaților contributori versus angajați pasivi sau saboteuri;

Angajații motivați vin cu plăcere la serviciu, nu doar că își fac treaba pentru care sunt plătiți dar sunt sincer interesați ca lucrurile să meargă bine, se implică, sunt proactivi și sunt autentici ambasadori ai brandului. Ei contribuie la productivitatea crescută a muncii.

Vei reuși să crești nivelul de implicare și motivare al oamenilor din companie;

Trebuie să înțelegem faptul că, în acest context social, metodele tradiționale de motivare au din ce în ce mai puțin succes. Tu ca lider al companiei tale, trecuie să cauți metode inovatoare, adaptate profilului psihologic al noilor generații. 

Vei reuși să obții un nivel crescut de performanță în companie cu același număr de angajați;

Fii conștienti că nu numărul angajaților contează și uneori nici măcar expertiza acestora ci capacitatea companie de a-și activa și cataliza talentele astfel încăt acestea să dea tot ce au mai bun la locul de muncă

Vei descoperi cum să activezi talentele din companie prin motivare și engagement;

Chiar și creșteri mici ale Nivelului de Engagement al Angajaților conduc la efecte majore în planul productivității muncii, îmbunătățirea retenției și creșterea satisfacției clienților, motiv pentru care monitorizarea și dezvoltarea acestui indicator trebuie să constituie un obiectiv pentru orice companie.

CÂTEVA CUVINTE DIN PARTEA LUI SORIN FAUR!

CUI I SE ADRESEAZĂ ACEST MASTERCLASS

Antreprenori implicați activ în business

Acest masterclass este pentru tine, antreprenorul care simte presiunea și tensiunea generată de criza prezentă. Care caută soluții și oportunități pentru stabilitatea business-ului și pentru creșterea productivității angajaților. Dacă ai înțeles schimbările în derulare din mediul de afaceri prezent, atunci te așteptăm la masterclass-urile care te vor ajuta să dezvolți echipe, să creezi un mediu organizațional corect, să crești vânzările, să optimizezi costurile și să atingi succesul în business-ul tău.

Manageri și profesioniști preocupați de dezvoltare personală și profesională

Acest masterclass este pentru tine DACĂ ești în căutarea unor soluții optime de dezvoltare, de înțelegere a climatului de business organizațional astfel încât să fii un expert calificat în domeniul tău, să poți genera valoare și rezultate prin munca ta. DACĂ  ești în căutare de strategii, know-how și tool-uri care îți pot simplifica munca și crește productivitate sau DACĂ vrei să îți dezvolți noi  abilități prin care poți să îți adaptezi munca la noul mediu. Vino la acest masterclass!

Consultanți și freelanceri care vor să-și actualizeze cunoștiințele 

Ești expert în domeniul tău și cauți noi modalități de a fi mai productiv, de a-ți digitaliza procesele și de a-ți simplifica munca, atunci acest masterclass este pentru tine. Vei înțelege ce schimbări a generat pandemia în mediul de business, ce așteptări au partenerii și clienții tăi de la tine. Vei înțelege cum poți să comunici cu partenerii tăi, să lucrezi cu colaboratorii și să instruiești persoane! Dacă vrei să faci pasul sătre antreprenoriat, atunci acest masterclass este pentru tine!

DESPRE EXPERT

Sorin este Expert în Resurse Umane, Antreprenor, Fondator Academia de HR companie de servicii de Consultanță, Recrutare și Training ce abordează toate problemele importante de People Management, contribuind la  atragerea, păstrarea și dezvoltarea talentelor în companiile din România.

 

Sorin are peste 20 ani experiență în domeniul Resurselor Umane, fiind implicat în proiecte complexe de consultanță și management în arii precum: design și optimizare organizațională, managementul schimbării, managementul și evaluarea performanțelor, proceduri de HR, recrutare, training, assessment.

 

În calitate de Coordonator pentru Europa de Est și Balcani pentru BDO, Sorin a condus timp de 9 ani numeroase proiecte la nivel local și regional, fiind responsabil pentru cele 14 țări din zonă și a contribuit la dezvoltarea strategiilor și politicilor de HR ale rețelei BDO la nivel internațional.

 

Sorin deține mai multe certificări profesionale precum cea de Certified Management Consultant oferită de International Council of Management Consulting Institutes din Elveția respectiv Formator, Project Manager și Evaluator de competențe profesionale și este membru în HR Club din 2009. Sorin a publicat cartea Arta Memoriei și este un autor activ pe teme de resurse umane, antreprenoriat, management și leadership.

 

Joi, 15 septembrie, 2020, 19:00 

Acest Masterclass se adresează tuturor managerilor și antreprenorilor activi care doresc să asimileze sau să actualizeze o bază solidă de cunoștințe și instrumente de motivare a angajaților astfel încât aceștia să devină partenerii companiei în business. 

Două ore de învățare, interacțiune și experimentare online, din confortul propriei tale case.

Un eveniment dedicat unui grup restrâns de participanți: grupa va avea maxim 10 cursanți.

DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS
0
0

Grăbește-te, locurile se ocupă repede!

Dacă ai mai multe programe de masterclass la care vrei să participi, atunci folosește codurile de discount de mai jos. 

 • ​2XBDM-DISCOUNT și ai 5 % discount la achiziționarea a 2 masterclass-uri din catalog
 • 3XBDM-DISCOUNT și ai 10% discount la achiziționarea a 3 sau mai multe masterclass-uri din catalog

Cum folosești codul? Adaugă în coș toate produsele pe care vrei să le cumperi și la filal introdu codul de discount în căsuța reprezentativă. Reducerea se va aplica pentru prețul total din coș.

Taxă de participare la masterclass

75€ + TVA

PAȘI DE URMAT PENTRU PARTICIPARE

 • Completează formularul și înscrie-te la masterclass

  Înscrie-te la masterclass completând formularul și achitând taxa de participare.

  Dacă dorești factură pe firmă, poți solicita plata prin OP folosind butonul de help din colțul dreapta jos.

   

 • Primești toate datele de despre masterclass pe adresa de email înscrisă în formular

  Urmărește email-ul, îți vom comunica toate informațiile necesare pentru logarea la masterclass. Orice modificare sau informare va fi transmisă pe email. Dacă aveți alte neclarități sau probleme puteți oricând lua legătura cu un reprezentant al nostru.

   

 • Intră pe zoom la momentul stabilit. 

  Înainte de a te conecta pe zoom, va trebui să te înregistrezi gratuit pe link-ul trimis pe email. Încearcă să te loghezi cu cel puțin 5 minute înainte de începerea masterclass-ului, vei avea posibilitatea, dacă întâmpini probleme să ne anunți din timp pentru a te ajuta să le soluționezi.

 • Vei primi înregistrarea masterclass-ului pe email, după derularea acestuia.

  În termen de 2-3 zile lucrătoare, vei primi pe email datele de acces la înregistrarea masterclass-ului. Accesul se face pe bază de parolă. Parola va fi evidențiată în email. 

  Aveți la dispoziție înregistrarea pentru 30 sau 90 de zile de la primirea datelor de acces. 

   

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT LA WEBINARIILE SI MASTERCLASS-URILE ORGANIZATE DE BUSINESS DAYS

”Recomand acest curs tuturor persoanelor – specialiști Resurse Umane și Manageri care doresc să creeze Programe de Retenție și Engagement cu impact în organizațiile în care lucrează. Sorin este un profesionist. Multumesc!”

Ioana Ivan ​

Senior HR Business Partner, Metro Systems România​

Foarte buna organizare, topicuri cu teme interesante si actuale. Recomandat atat pentru antreprenori dar si pentru cei ce-si doresc o imbunatatire a cunostintelor profesionale din zona de vanzari, marketing, HR.

 

Mircea Scarlatescu

CEO

RECOMANDĂRI, OFERTE ȘI PROMOȚII


Cei care au ales să participe la acest masterclass s-au uitat și au ales să participe și la aceste masterclass-uri și webinarii

Pachet promoțional!

 

Dacă alegi să participi la ambele masterclass-uri poți beneficia de un preț redus per pachet. Accesează site-ul și folosește codul de reducere: BDM-eCommerce&marketing

 

Prin aceste masterclass-uri îți îmbunătățești strategia de vânzări în online, faci un plan de marketing cooerent și interacționezi mai bine cu clienții tăi!

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate