Cum să fii primul în rezultatele de pe Google


Primele poziții din Google influențează în proporție de 80% decizia de cumpărare a clientului. Află cum poți să fii primul de la Iulian Ghișoiu, CEO TargetWeb, una dintre cele mai importante agenții de SEO din România. 

Masterclass online de două ore si jumătate, pentru manageri, antreprenori și profesioniști din Marketing și Advertising. 

MARȚI 4 SEPTEMBRIE 2020

11:00 - 13:30

CE SUBIECTE VOM ABORDA ÎN MASTERCLASS?

 • Cât de important este SEO în 2020?

 • Cum să faci un research de cuvinte cheie?

 • Cum îți optimizezi site-ul on-page astfel încât să respecți toate recomandările Google?

 • Cum să câștigi link-uri spre site-ul tău?

 • Care sunt link-urile care contează cu adevărat?

 • Cat de importante sunt în SEO: căutarea vocală, viteza de încărcare a site-ului, date structurale;

 • Cum să interpretezi rapoartele unei agenții SEO?

 • Cum corelezi performanțele cu profitul ? Cum calculezi ROI-ul unei campanii SEO?

DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEST MASTERCLASS

Acest masterclass este construit astfel încât tu, în calitate de manager sau antreprenor să poți beneficia de următoarele livrabile concrete:

Cum să crești brand awareness-ul; 

Optimizarea SEO reprezintă totalitatea tacticilor prin care site-ul business-ului tău va ajunge să ocupe poziții de top în Google și alte motoare de căutare, tactici care țin atât de on-page (optimizarea site-ului), cât și de off-page (link-uri de pe alte site-uri către site-ul business-ului tău).

Cum să crești autoritatea site-ului;​

Imaginează-ți următorul scenariu: un client caută pe Google "cea mai bună casă de avocatură", iar site-ul business-ului tău apare în topul rezultatelor. În acel moment, vei câștiga instant credibilitate în ochii utilizatorului, care foarte probabil iți va deveni client. Acum realizezi importanța acestei componente de marketing online?

Cum să ai un site optimizat după ultimele recomandări Google;​

Poziția site-ului dumneavoastră în rezultatele motoarelor de căutare, în special Google, Yahoo și altele, poate însemna diferența dintre un business de succes și unul care este pe cale să dispară.  SEO corect poate aduce site-ul pe primele pagini ale motoarelor de căutare.

Cum să ai o strategie eficienta de SEO;

 

Strategia SEO este un ansamblu de acțiuni planificate pentru implementare într-o anumită succesiune, în vederea atingerii unor obiective concrete SEO (de obicei, creșterea vizibilității site-ului în rezultatele organice Google non-brand și implicit creșterea traficului relevant atras pe site).

Cum să obții profit în urma investiției în SEO;​

ROI-ul îți indică dacă o anumită investiție a fost sau nu profitabilă pentru respectiva afacere. Așadar, formula clasica de calculare a ratei de recuperare a investiției este următoarea:  ROI = (venituri obținute în urma investiției – investiție)*100/investiție

Cum să alegi specialistul sau agenția SEO potrivită, și să interpretez rezultatele.​

Tot mai multe branduri se lovesc, în circumstanțele actuale, de aceste bariere în comunicarea cu audiențele lor. Tot mai multe businessuri au de suferit. Acțiunile de marketing obișnuite devin irelevante și, în anumite situații, pot duce chiar la pierderea clienților statornici.

VIDEO INVITATIE LA MASTERCLASS DIN PARTEA LECTORULUI

CUI I SE ADRESEAZĂ ACEST MASTERCLASS

Antreprenori implicați activ în business

Acest masterclass este pentru tine, antreprenorul care simte presiunea și tensiunea generată de criza prezentă. Care caută soluții și oportunități pentru stabilitatea business-ului și pentru creșterea productivității angajaților. Dacă ai înțeles schimbările în derulare din mediul de afaceri prezent, atunci te așteptăm la masterclass-urile care te vor ajuta să dezvolți echipe, să creezi un mediu organizațional corect, să crești vânzările, să optimizezi costurile și să atingi succesul în business-ul tău.

Manageri și profesioniști preocupați de dezvoltare personală și profesională

Acest masterclass este pentru tine DACĂ ești în căutarea unor soluții optime de dezvoltare, de înțelegere a climatului de business organizațional astfel încât să fii un expert calificat în domeniul tău, să poți genera valoare și rezultate prin munca ta. DACĂ  ești în căutare de strategii, know-how și tool-uri care îți pot simplifica munca și crește productivitate sau DACĂ vrei să îți dezvolți noi  abilități prin care poți să îți adaptezi munca la noul mediu. Vino la acest masterclass!

Consultanți și freelanceri care vor să-și actualizeze cunoștiințele 

Ești expert în domeniul tău și cauți noi modalități de a fi mai productiv, de a-ți digitaliza procesele și de a-ți simplifica munca, atunci acest masterclass este pentru tine. Vei înțelege ce schimbări a generat pandemia în mediul de business, ce așteptări au partenerii și clienții tăi de la tine. Vei înțelege cum să îți crești vizibilitatea în online, să dezvoți noi strategii de a atrage noi clienți și cum să îți crești reputația în online.

 

DESPRE EXPERT

Iulian este un antreprenor cu o experiență de peste 14 ani în servicii de optimizare pentru motoarele de căutare, referențiere organică si marketing online. Iulian conduce agenția SEO Target Web și este unul dintre cei mai experimentați specialiști SEO din România. Din dorința de a înțelege mai bine problemele cu care se confrunta clienții săi din eCommerce, în 2013 a lansat BeKid.ro, magazin online care ajunge rapid unul dintre cele mai bune magazine online de profil din România. Iulian promovează brand-uri precum CISEROM, Blugento, Autolux, Maniamall, Gazduire.ro, eOrion.ro

 

În 2017 lansează Atelierul de SEO, prin intermediul căruia sprijină antreprenorii, webmasterii și alte persoane implicate în marketingul online să optimizeze afacerile în motoarele de căutare

 

Marți, 04 septembrie, 2020, 11:00 

Acest Masterclass se adresează tuturor profesioniștilor și antreprenorilor activi care doresc să afle informații esențiale oricărui business pentru SEO și gestionarea reputației online. 

Două ore de învățare, interacțiune și experimentare online, din confortul propriei tale case.

Un eveniment dedicat unui grup restrâns de participanți: grupa va avea maxim 10 cursanți.

DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS
0
0

Grăbește-te, locurile se ocupă repede!

Dacă ai mai multe programe de masterclass la care vrei să participi, atunci folosește codurile de discount de mai jos. 

 • ​2XBDM-DISCOUNT și ai 5 % discount la achiziționarea a 2 masterclass-uri din catalog
 • 3XBDM-DISCOUNT și ai 10% discount la achiziționarea a 3 sau mai multe masterclass-uri din catalog

Cum folosești codul? Adaugă în coș toate produsele pe care vrei să le cumperi și la filal introdu codul de discount în căsuța reprezentativă. Reducerea se va aplica pentru prețul total din coș.

Taxă de participare la masterclass

75€ + TVA

DETALII IMPORTANTE DESPRE MASTERCLASS

PAȘI DE URMAT PENTRU PARTICIPARE

 • Completează formularul și înscrie-te la masterclass

  Înscrie-te la masterclass completând formularul și achitând taxa de participare.

  Dacă dorești factură pe firmă, poți solicita plata prin OP folosind butonul de help din colțul dreapta jos.

   

 • Primești toate datele de despre masterclass pe adresa de email înscrisă în formular

  Urmărește email-ul, îți vom comunica toate informațiile necesare pentru logarea la masterclass. Orice modificare sau informare va fi transmisă pe email. Dacă aveți alte neclarități sau probleme puteți oricând lua legătura cu un reprezentant al nostru.

   

 • Intră pe zoom la momentul stabilit. 

  Înainte de a te conecta pe zoom, va trebui să te înregistrezi gratuit pe link-ul trimis pe email. Încearcă să te loghezi cu cel puțin 5 minute înainte de începerea masterclass-ului, vei avea posibilitatea, dacă întâmpini probleme să ne anunți din timp pentru a te ajuta să le soluționezi.

 • Vei primi înregistrarea masterclass-ului pe email, după derularea acestuia.

  În termen de 2-3 zile lucrătoare, vei primi pe email datele de acces la înregistrarea masterclass-ului. Accesul se face pe bază de parolă. Parola va fi evidențiată în email. 

  Aveți la dispoziție înregistrarea pentru 30 sau 90 de zile de la primirea datelor de acces. 

   

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT LA WEBINARIILE SI MASTERCLASS-URILE ORGANIZATE DE BUSINESS DAYS

Activand intr-o industrie competitiva, avem nevoie de parteneri profesionisti, care sa aprecieze serviciile de inalta calitate pe care le oferim. Colaborand cu echipa Target Web am castigat un partener de incredere, care a reusit sa puna in valoare siguranta si profesionalismul serviciilor Gazduire.ro, venind in ajutorul celor care au nevoie de cele mai bune rezultate atunci cand cauta servicii de gazduire web.

Georgiana Tanase

Gazduire.ro 

Colaboram cu Target Web pe mai multe proiecte si pot spune ca experienta si expertiza adusa de echipa Target Web pe partea de SEO ne-a adus rezultate masurabile. Am reusit sa crestem atat in termeni de brand awareness cat si ca profitabilitate, ajungand pe primele pozitii in Google pentru cuvinte cheie competitive din industria noastra. Recomandam cu incredere serviciile Target Web si clientilor nostri.

Sandu Babasan 

Blugento​

Colaborarea cu  Target Web a inceput in 2011 si suntem fericiti ca am avut ocazia sa lucram cu ei inca de la bun inceput. S-au implicat activ in promovarea site-urilor autolux.ro si maniamall.ro, si au demonstrat ca sunt cei mai buni in SEO, ca atare suntem parteneri si azi datorita rezultatelor foarte bune. Legat de performante, Autolux a devenit unul dintre cele mai apreciate magazine online de piese si accesorii auto din Romania in numai cativa ani si am ajuns la o cifra de afaceri cumulata de peste 3 milioane de euro.​

Daniel Henegariu 

Autolux.ro

RECOMANDARILE NOASTRE


Cei care au ales să participe la acest masterclass s-au uitat și au ales să participe și la aceste masterclass-uri și webinarii

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate