BD MASTERCLASS


Scopul acestor sesiuni este să ofere soluții la provocări, răspunsuri la întrebări, ghiduri de bune practici în special pe următoarele arii: managementul eficient al echipei de la distanță, vânzarea și managementul relației cu clienții de la distanță folosind tehnologia, pivotarea afacerii către digitalizare și mediul de business online, dezvoltarea productivitatii si eficientei personale, evolutie catre o noua stare de constienta, adaptare și acceptare!

MASTERCLASS-ulrile se  desfășură online prin platforma zoom. După înregistrare vei primi un link de logare. Te așteptăm cu întrebări și probleme, noi venim cu răspunsuri și soluții.

CE NE DIFERENȚIAZĂ?

Principalul diferențiato al BDMasterclass este că toți trainerii, experții și senior consultanții care susțin aceste sesiuni interactive oferă participanților o serie de livrabile concrete, utile, moderne și aplicabile de a doua zi: ghiduri, metodologii complete, mecanisme, sisteme, instrumente de lucru, softuri de organizare si planificare a afacerii, de productivitate și automatizare a unor procese sau departamente și o suită de recomandări și referințe. Unde experții, antreprenorii, managerii și freelancerii interesați de propria dezvoltare și de sustenabilitatea companiei pot aprofunda temele lor de interes, pot dezvolta noi noțiuni și adapta procese, în cadrul sesiunilor online BDMasterclass!

CE VEI DESCOPERI ÎN MASTERCLASS-URI?

BD Masterclass este locul unde experții, antreprenorii, managerii și freelancerii interesați de propria dezvoltare și de sustenabilitatea companiei lor pot aprofunda și dezbate temele lor de interes, pot dezvolta noi noțiuni, se pot perfecționa și pot adapta procesele la noile cerințe ale mediului de business.

  • Metodologii complete

  • Ghiduri practice 

  • softuri de organizare si planificare a afacerii;

  • Softuri  de creștere a productivității și automatizare a proceselor sau departamentelor

  • O suită de recomandări și referințe

ALEGE ACELE MASTERCLASS-URI CARE CONTRIBUIE LA DEZVOLTAREA TA!

Scopul acestor sesiuni este să ofere soluții la provocări, răspunsuri la întrebări, ghiduri de bune practici în special pe următoarele arii: managementul eficient al echipei de la distanță, vânzarea și managementul relației cu clienții de la distanță folosind tehnologia, pivotarea afacerii către digitalizare și mediul de business online, dezvoltarea productivitatii si eficientei personale, evolutie catre o noua stare de constienta, adaptare și acceptare!

CARE SUNT PAȘII?

Dacă ai ratat unul din  masterclass-urile   organizate de Business Days poți solicita să ai acces la înregistrarea acestuia. 

  • Alegi să plătești mastercalssul dorit; 

  • După confirmarea plății,  vei primi pe email detaliile și parolă  pe care să o utilizezi în accesarea înregistrării timp de 30 de zile!

Experții noști

Expertii și consultanții de business  au peste 18 ani de expertiză  și sunt apreciați și confirmați de audiență platformei Business Days în cei  peste 10 ani de activitate  ai platformei cu susținere și pasiune a mediului de afaceri  din România prin cele: 75 + de evenimente de business și corporate organizate, programe de dezvoltare profesională și proiecte de  consultanță  dedicate companiilor antreprenoriale, corporate din România. 

MARIUS GHENEA

Antreprenor

ROXANA GRĂMADĂ

Expert în copywriting​

ANABELA LUCA

Expert în digital marketing

SORIN FAUR

Expert în HR

MONICA ION

Expert în remodelarea creierului

COSMIN COSTEA

Expert in eCommerce

ADRIAN CIOROIANU

Expert în vânzări

CRISTIAN COJOCARU

Expert în management

ELENA PRODAN 

Expert în comunicare

ANDREI DUNUTA

Expert in vânzări

BOGDAN COMANESCU​

Expert management și vânzări

SEBASTIAN VĂDUVĂ

Expert in leadership

Primim atâta valoare de fiecare dată, încât simt că avem datoria de a crește, a ne dezvolta continuu și a oferi mai departe calitate superioară clienților noștri, partenerilor și tuturor celor cu care relaționăm. Continuați! Avem nevoie de voi! Avem nevoie să înțelegem că doar prin educație putem să ne creștem propriile standarde, să devenim mai buni, să oferim mai mult. Vă mulțumesc și vă prețuiesc!​

 

 

Lucilia Vasilescu

Antreprenor

Felicitari pentru faptul ca poti aduce in aceste webinaruri oameni cu asa valoare profesionala. Daca acesti oameni aleg sa participe la webinarurile tale inseamna ca si ei vad o valoare reala si in colaborarea cu tine. 
Am mai tot participat pe la diferite webinaruri saptamanile astea pentru ca am mai mult timp decat de obicei si vreau sa iti spun ca de departe webinarurile tale sunt cele mai atractive pentru mine - practicieni care povestesc din experienta lor reala.

Mihai Mihailovici

Atreprenor

 

 

Foarte buna organizare, topicuri cu teme interesante si actuale. Recomandat atat pentru antreprenori dar si pentru cei ce-si doresc o imbunatatire a cunostintelor profesionale din zona de vanzari, marketing, HR

 

 

 

Mircea Scarlatescu

CEO

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate