Masterclass Roxana Grămadă

Ce să scriu pe site?

10  reguli esențiale pentru ca website-ul tău să livreze rezultate

Dacă nu ai ajuns să participi live, iți oferim posibilitatea de a accesa înregistrarea masterclass-ului!

Despre Roxana Grămadă

Roxana Grămadă este copywriter de conversie și creatoarea Cuvinte Potrivite, un studio de design pentru indentități de afaceri.

Îți spune cine ești pentru clienții tăi și îți dă instrumentele pentru cele mai importante comunicări: cele pe care le faci în fiecare zi ca să produci rezultate.

Într-o viață anterioară a fost director de marketing și vânzări pentru Studiourile MediaPro și manager de strângere de fonduri pentru UNICEF România.

A studiat cu unii dintre cei mai mari profesioniști din copywriting ai momentului și scrie pentru inovatori, lideri de gândire și antreprenori care schimbă lumea.

Despre ce este masterclass-ul?


Aș vrea un site făcut ca lumea. Sau aș vrea un site de care să nu-mi fie jenă. Care să-mi aducă clienți. Să mă reprezinte. Și, dacă se poate, să-mi și preselecteze lead-urile. Dacă ți-ai spus în gând “da, și eu” măcar o dată, masterclass-ul este pentru tine.

 • Esențialul, în două ore

  Poate că n-ai scris nimic. Sau ai deja un site, dar nu e chiar ce trebuie. La final o să ai esențialul ca să-ți poți scrie site-ul pe cont propriu sau să știi ce să ceri unui profesionist.

 • Evită greșeli scumpe

  Nu tot ce vezi online funcționează. Află care sunt primele trei întrebări la care vrei să răspunzi înainte să începi să scrii și cum să nu-ți pui singur/ă obstacole în calea rezultatelor.

 • Website-ul tău e vânzătorul tău online

  Și în online nu e carantină. Devine esențial să fii prezent/ă și să o faci cu cap. Masterclass-ul va fi, cel mai probabil, printre cele mai bune investiții în cum să te promovezi anul ăsta.

 • Cum ajungi la "da"?

  Vei învăța care sunt cele 10 reguli esențiale pentru un website care livrează rezultate. Dar adevărul e că îți vor folosi în tot marketingul, comunicarea și vânzările tale.

Cum te ajuta informațiile  din masterclass?


Timp de două ore, o să te învăț care sunt cele mai importante lucruri pe care să le faci și, mai ales, greșelile pe care să le eviți.

O să descoperi care este cel mai important lucru pe care poți să-l faci pentru business-ul tău

 Vei învăța  cum să eviți cea mai frecventă și scumpă greșeală pe home page

Descoperi ce structură să aibă site-ul tău și înveți care e conținutul minimal pentru site-ul tău

Accesează înregistrarea Masterclass-ului! Fee pentru acces timp de o luna la înregistrarea video și materialele de prezentare

50€ +TVA

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate