Masterclass Elena PRODAN

Comunicarea de Criză.

Cum să nu îți pierzi clienții pe timp de criză. 

Dacă nu ai ajuns să participi live, îți oferim posibilitatea de a accesa înregistrarea masterclass-ului!

Despre Elena Prodan 

Elena Prodan este fondatoarea Communication Angels si are  o experienta de aproape 15 ani in domeniul comunicarii. Elena are un doctorat in stiintele comunicarii si a ocupat functii de conducere in aria de comunicare si promovare in doua dintre cele mai mari trusturi media din tara. A lucrat cu peste 100 de personalitati publice in constructia de platforme de personal branding, construieste sisteme inteligente si performante de comunicare si promovare pentru antreprenorii romani si realizeaza proiecte speciale pentru brandurile consacrate.

Elena Prodan a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani şi alţi 4 ani i-a petrecut în echipa de PR Realitatea Media Group. A lansat in Romania formate ample de televiziune precum X Factor, Top Chef si a  creat campanii de comunicare integrate de suport pentru diferite branduri. In portofoliul creat de agentia sa concept se numara branduri precum Promenada Mall, Mercedes Benz, Red Bull sau persoane publice: Dan Negru, Dani Otil, Razvan Simion, Simona Gherghe, Nicolai Tand, Taner Chemal, Razvan Boberis, Ela Craciun si nu numai. Pentru fiecare proiect a construit sisteme de comunicare si de promovare folosind strategii si mecanisme din PR, marketing, branding, comunicare.

Communication Angels este o agentie concept ce ofera servicii inteligente de comunicare si de promovare premium.  Datorita unei expertize de peste 14 ani in domeniu, construim cu succes si coerent strategii si tactici de a va promova inteligent businessul sau persoana pe canalele strategice si utile pentru dumneavoastra. 

Despre s-a discutat în masterclass


  • Tehnici de comunicare și de promovare.

  • Poziționare, targetare și comunicare de criză

  • Strategia de mesaj de criză

  • Tehnici de comunicare social media 

  • Mixul de canale de comunicare pe timp de criză

Cum te ajuta informațiile din masterclass?


Masterclass-ul de față reprezintă o doză șoc de informație în ceea ce privește comunicarea de criză pe care antreprenorii, angajații din departamentele de comunicare, promovare, marketing și freelancerii să o folosească pentru a gestiona procesul de comunicare dintre ei și clienți, astfel încât să păstreze relația benefică cu clienții, să nu piardă clienți, să nu creeze alte crize suplimentare. 

Accesează înregistrarea Masterclass-ului


Fee pentru acces timp de o lună la înregistrarea video și materialele de prezentare

50€ +TVA

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate